Akustik Performans – Başvuru

Enes Burak ÇEVİK

Karma Türkiye ile kendi şarkını tüm müzik platformlarında duyurmaya ve dinleyicilerinle buluşmaya hazır mısın?

Bağımsız sanat platformu Karma Türkiye; kendi şarkı sözü ve bestesi olan, müzikal yeteneğini büyük bir kitleye duyurmak isteyenleri dinleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor!

Karma Türkiye Akustik Performans
Karma Türkiye Akustik Performans

Gelişen teknolojiyle birlikte müzik dinleme alışkanlıkları da günden güne değişiyor. Plak, CD gibi geleneksel yöntemler artık yerini dijital platformlara bırakıyor. Karma Türkiye Akustik Performans Projesi de, müzikle amatör ya da hobi olarak ilgili olan herkesi tüm müzik platformlarında dinleyicisiyle buluşturmayı hedefliyor!

Katılımcılar, tamamen kendine ait bir şarkısını duyurma fırsatı yakalıyor.

Akustik Performans‘a bireysel ve/veya müzik grubu olarak katılım sağlanabildiği gibi, başvuruların kabulüyle çekilecek video klip için gerekenleri yine Karma Türkiye sağlıyor.

Karma Türkiye Akustik Performans Projesi, sesini duyurmak isteyen başarılı müzisyenleri halkla buluştururken, özgün bir etkileşim platformu olma özelliğini de taşıyor. Akustik performans başvuruları ve süreç tamamen online gerçekleşiyor.

Nasıl Katılırım?

Katılım koşulu ise oldukça basit; sözü ve müziği tamamen kendine ait şarkını söylerken videonu çek, gönder!
Adını – soyadını, mail adresini, yaşadığın şehri ve iletişim numaranı eklemeyi unutma.

Aşağıdaki whatsapp butonundan katılım şartlarına uygun olan bilgilerini iletebilirsin.

Müziğini paylaşmaya hazır mısın?
Karma Türkiye Akustik Performans projesine sözü ve müziği sana ait demonu yolla, seçilen isimlerin arasında sen de katıl; performans klibin çekilsin. Şarkın tüm platformlarda yer alsın!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam