Benden Marka Olur Mu Etkinliği 27 Eylül’de!

Ayşe Aslıhan

Kamusal ve kurumsal işletmeler için markalaşma ne denli önemliyse, bireyler açısından da markalaşma aynı derece önemlidir. Peki “Kişisel markalaşma nedir?”. “Kişisel markalaşma niye önemlidir?”. “Kişisel marka inşası için gerekenler nelerdir?” Tüm bunlar ve daha fazlası 27 Eylül 2023’te Branding Türkiye ve Kişisel Marka Akademisi organizasyonuyla Zemin İstanbul’da gerçekleşecek olan “Benden Marka Olur Mu?” etkinliğinde yanıt bulacak.

Değişimin ve dönüşümün hızlandığı, teknolojinin yeni bir boyut kazandığı, dijitalleşmenin mecbur hale geldiği ve bilgiye erişimin kolaylaştığı günümüz dünyasında öne çıkan bir kavram… “Kişisel markalaşma” ana temasıyla 27 Eylül 2023 tarihinde “Kişisel Marka Sohbetleri: Benden Marka Olur Mu?” etkinliği olacak. Branding Türkiye ve Kişisel Marka Akademisi organizasyonuyla Zemin İstasyon’da düzenlenecek. Etkinlikte kişisel markalaşma odağındaki birçok konuya ve kavrama dair bilgi ve deneyim paylaşımı olacak.

Benden Marka Olur Mu?

Günümüz dünyasında, iş hayatının rekabet koşulları yeni bir boyut kazanırken kurumsal yapılar ise artık iyi bir ekipten ziyade kişisel markalardan oluşan bir ekip kurmak için çabalıyor. Öte yandan bireysel / serbest / freelance çalışmayı tercih edenler de yetkinliklerini kişisel markalaşmayla pekiştirmek için uğraşıyor.  Peki “Kişisel markalaşma nedir?”, “Kişisel marka olmak için neler yapılmalıdır?”.“Kişisel marka inşası için gerekenler nelerdir?”. “Kişisel markalaşma niye önemlidir?” Tüm bunlar ve daha fazlası 27 Eylül 2023‘te yanıt bulacak.

Karma Türkiye’nin medya sponsoru olduğu Benden Marka Olur Mu? etkinliği Zemin İstanbul’da düzenlenecek. Etkinlikte “kişisel markalaşma”nın kapsamına giren konular, uzman isimler tarafından değerlendirilecek. Etkinlik sonrasında ise tüm katılımcılar network alanında bir araya gelecek. Hem konuşmacılarla tanışacak, hem de yeni iş birlikleri için konuklarla sohbet etme imkanı bulacaklar.

Konuşmacılar

“Kişisel Marka Sohbetleri: Benden Marka Olur Mu?” etkinliğinin konuşmacıları şöyle;

Bilgi Ve Kayıt

Tarih              : 27 Eylül 2023
Saat                : 18:00 – 21:00
Mekan            : Zemin İstanbul
Adres             : Şahkulu Mah. Meşrutiyet Cad. No:125 Beyoğlu / İstanbul
Ulaşım            : Mekan Şişhane metro durağı çıkışındadır.
Ücret              : Etkinlik ücretsizdir.

 

Etkinliğe ücretsiz kayıt olmak için buraya (https://www.kisiselmarkaakademisi.com/event-details/kisisel-marka-sohbetleri-benden-marka-olur-mu/form) tıklayın!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam