tom hardy

Mutlaka İzlemeniz Gereken Tom Hardy Filmleri

Aygün Akdağ

15 Eylül 1977 İngiltere doğumlu Tom Hardy… Tam adıyla Edward Thomas Hardy! Annesi, ressam ve babası yazardı. Tiyatro hayatına erken yaşlarda atılan Hardy; Richmond Dram Okulu’nda ve Tower House School’da okudu.

21 yaşına geldiğinde “Find Me A Supermodel” adlı yarışmayı kazandı. Tiyatroyla ilgilendiği sıralarda “Kardeşler Takımı” oyununda oynadıktan sonra tiyatroyu bırakıp sinema sektörüne yöneldi. 2010 yılına gelindiğinde “Inception” filmiyle büyük bir başarı yakalayan Hardy, BAFTA’nın yükselen yıldız ödülünün sahibi oldu.

tom hardy

Ardından The Dark Knight Rises ile birçok ödüle aday gösterildi. Film kariyerinin yanında televizyon karakteri de olan Tom Hardy; Kardeşler Takımı, Colditz, Gideon’s Daugter gibi yapımlarda rol aldı.

Köpeklerle arası fazlasıyla iyi ve gerçek bir hayvansever… Hayatı boyunca barınaklara bağış yaptı. Bazen barınaklara sırf köpeklere masal okumak için gittiği söyleniyor! En sevdiği müzik türü ise rap. Ayrıca duyduğumuza göre; kendisi de çok iyi rap yapabiliyor!

Spor yapmayı sevdiği doğru, fakat hayatı boyunca sağlık takıntılı insanları çok sıkıcı buldu… Ve kolunda Leonardo DiCaprio ile girdiği bir iddia sonucu yaptırdığı “Leo” dövmesi var!

Vurdulu kırdılı aksiyon filmlerinin yıldızı olmasına rağmen, sinemada kadın hikayelerinin görünür olmasından çok memnun.

Tom Hardy’nin filmleri de, kendisiyle beraber birer efsane!

Inception – Başlangıç

The Dark Knight Rises – Kara Şövalye Yükseliyor 

tom hardy gif 1

Warrior – Büyük Dövüş

Mad Max: Fury Road

The Revenant – Diriliş

Venom

Venom

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam