Emir Can İğrek’ten “Parti İptal” Albümü ve Yorumları!

Ayşe Aslıhan

Türkçe Pop’un başarılı erkek sanatçılarından Emir Can İğrek, 12 şarkıdan oluşan “Parti İptal” adlı yeni stüdyo albümünü yayınladı. Müzikseverler ve İğrek’in fanları albümün tamamını dinleyip, ezberledi bile!

Albümün çıkış şarkısı “Çağır” 90’lar Türk Pop Müziği referanslı tınılarıyla, İğrek dokunuşunun güçlü bir birleşimi. Dinleyiciler kendilerini bu yaz “Çağır” ın dans ritimlerine ve aşk çağrısına bırakacak.

“Parti İptal” albümünde yer alan “Bıçaklandım”, “Zelzele Hanım”, “Can Dostum” gibi kült olmaya aday Emir Can İğrek şarkılarıyla dinleyici çok fazla duygu yaşıyor. Tıpkı eğlenceli bir partinin beklenmedik şekilde iptal olması gibi önce eğlence ve mutluluğu sonra hüznü bir arada hissediyor. Albümdeki tüm şarkıların söz ve bestesi Emir Can İğrek’e; düzenlemeleri ise Yiğit Avcı’ya ait. Albümün çıkış şarkısı “Çağır” ın video klibinin yönetmeni ise Mali Ergin.

Emir Can İğrek’in yepyeni albümüne yapılan yorumlar ise oldukça olumlu ve keyifli!

Gelin, siz albümü dinlerken, o yorumlara birlikte bakalım…

 

“Parti İptal” albümünü severek dinleyen Karma Türkiye ekibi olarak, yakın zamanda konserlerinde görüşmeyi diliyoruz. Keyifli dinlemeler!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam