Tan Taşçı

Tan Taşçı Sahnelere Ara Verdi!

Ceren Çetinoz

Tan Taşçı sağlık sorunları nedeniyle sahnelere dört ay ara vermek zorunda kaldı.

Tan Taşçı‘nın ciddi sağlık problemleri yaşadığı öğrenildi. Ünlü şarkıcının durumunun ciddi olduğu ve konsere ara vermesi gerektiği aktarıldı.

Sahnede zaman zaman öksürdüğü görülen Taşçı, tedavi için dört ay boyunca sahnelerden uzak kalacak.

Tan Türkiye’de en çok konser veren sanatçılardan biri. Yoğun ilgiyle karşılanan Taşçı, hayranlarının talebi üzerine konser takvimini tamamen doldurdu. Konserlerine milyonlar akın eden Taşçı, bu konser maratonunda oldukça yoruldu. Tedavi süresi boyunca sanatçının hem kendisi hem sesi dinlenecek.

Yılbaşında Sahneye Çıkacak

Taşçı’nın sadece yılbaşında doktorunun özel izniyle sahneye çıkması bekleniyor. Taşçı’nın doktoru, 4 ay boyunca sahneden uzak kalmasını isterken, şarkıcının yalnızca yılbaşında doktorundan konser verebilmek için özel izin aldığı biliniyor.

Şarkıcıya ‘geçmiş olsun’ mesajları yağdı.

Best Pop Muzik GIFs | Gfycat

Tan Taşçı Kimdir?

Almanya’da, Selma ve Yusuf Taşçı’nın küçük oğlu olarak dünyaya gelen Taşçı,  lise eğitimini tamamladıktan sonra polifonik korolarda uzun süre şarkı söyledi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Korosuna katıldı. Bunun yanında şan dersleri de aldı.

Daha sonra, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan bölümüne girdi. Aynı zamanda halk müziği, sanat müziği gibi çeşitli korolarda ve devlet operasında görev aldı. Sahne dersleri de alan Taşçı, “Mürüvvetsiz Mürüvvet” adlı Türk filminde de rol aldı. Öğrencilik yıllarında da birçok gece kulübünde ve organizasyonlarda sahne alan Tan, 13 Mayıs 2005’te tümü kendi bestelerinden oluşan “Rica Ederim” adlı ilk albümünü çıkardı ve bu albümdeki slow parçalarla adını duyurdu.

Tan şimdilerde oldukça popüler ve sevilen sanatçılarımızdan.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam