Melike Şahin

Melike Şahin’den Yeni Single: Uykumun Boynunu Bükme

Ayşe Aslıhan

“Diva bebemiz” Melike Şahin, yeni single çalışması ile tüm dijital müzik platformlarında. “Uykumun Boynunu Bükme” yayında!

Melike Şahin, yeni şarkısı “Uykumun Boynunu Bükme” ile müzik listelerimize hızlı bir giriş yapıyor. Şahin’in yeni şarkısı, hepimizde şarkıya coşkuyla eşlik etme isteği uyandırıyor!

Uykumun Boynunu Bükme” şarkısını oldukça samimi bir kliple taçlandıran Melike Şahin, Instagram hesabında şarkıyla ilgili yorumlarını paylaşarak sevenlerine sesleniyor. Ayrıca Şahin’den güzel bir haber de alıyoruz: Albüm yakında!

#UykumunBoynunuBükme artık sizin olmuştur, ağzınızdan düşmesin, gönlünüze taht kursun dileğimle. ? 26 şubat 2021’de yayınlayacağım ilk solo albümüm #MERHEM ‘i beklerken, bir şarkıyı önden salayım da heyecanımızın yanında beklesin istedim, hem de bizi heyecanlandırsın. bir de görelim istedim bu albümü hazırlarken neler oldu nasıldık. @melihkun sana çok teşekkür ederim, yeri hep ayrı olacak bu klibin, içinden fışkıran tatlılığın ? sözü bestesi bana ait olan bu şarkımızın düzenlemesini uri brauner kinrot yaptı, tüm her şeyi o çaldı kaydetti. 2015’te yazmaya başladığım şarkım baya boy attı serpildi. çok çeşitli duygular yaşattı bana bu dönüşüm. dearest @ubk always a pleasure to work with you. many many thanks for your collaboration, you put your magic on this song. may our partnership blossom further. ? miksi emre malikler yaptı (albümdeki 10 parçanın 7’sinin miksini de), mastering’i de ahmet gökhan coşkun. ? kapak fotoğrafımı civan özkanoğlu çekti adana’da. ben bu fotoğrafı ilk gördüğümde kitlendim bir süre bakakaldım ekrana. kafamı çevirdiğimde UBB’nin kapağı budur dedim. sana daha çok teşekkür edicem @civansan ?
böyle işte.
bakalım siz neler düşüneceksiniz.
bakalım nasıl dayanıcam merhem’i beklerken.
günler nasıl geçecek.”

Melike Şahin – Uykumun Boynunu Bükme yayında!

Birden indi hain gece
Keyfim kaçık açılmıyor
Dolunay vurur yüzüme
Nerde hani o iki kol?

Sarsın, sarsın sevsin beni
Dinsin diye çok bekledim
Gönlümdeki derin sancı
Bilirim nerde ilacı

Beklerim hep günler dolsun
Dolsun kalbim senle taşsın
Kıpırdamadan koynunda
Tüm hayatım orda donsun

Anlamam ben ondan bundan
Geçmiyor sayınca zaman
Mahvım yakın perişanım
Dön beni elimden kurtar

N’olur gitme
Uykumun boynunu bükme
Kalbim tekler, küskün bekler
Aşina göğsüne

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam