Winx Efsanesi Kader

Karma’dan Ocak Ayı Netflix Tablosu

Aygün Akdağ

Dünya’yı kasıp kavuran Netflix fırtınası devam ediyor! Netflix yepyeni filmler ile ve sezon seznon dizileriyle öne çıkıyor. 2021 Yılına Tony Parker: The Final Shot ile giriş yapan Netflix daha sonra Pieces of Woman, Lupin ve Azizler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ve daha Ocak ayı bitmeden karşımıza birkaç tane daha dizi ve film getirecek olan platform, yeni sezon bekleyenler için iyi haberler veriyor. Şimdi gelin, 2021’in ilk ayında Netflix’te devam edecek ya da yeni yayınlanacak yapımların neler olduğuna şöyle bir bakalım..

“Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak”

seri katil

4 bölümden oluşan mini belgesel, Tiller Russell yönetmenliğinde çekildi. Los Angeles tarihine ayna ve ılık tutan belgeselde, ilk ağızdan etkileyici röportajlar dinliyoruz. Katilin adalete teslim edilme sürecini anlatan belgesel, ‘Gece Avcısı’ nın da korkusuyla herkesin kendini kurban görmüş olduğu bir dönemde yayınlanıyor. Her bir bölümü 60 dakikadan oluşan belgeselin yapımcılığını ise Erin Gamble üstleniyor. İzleyiciye rahatsız olacağı gerçek hikayeler sunan belgesel, 13 Ocak’ta Netflix’te yer alacak.

Disenchantment 3. Sezon 

Disenchantment 3. Sezon

Disenchantment, kaderine sürekli isyan eden, sert içkili, hoşnutsuz bir prenses olan Prenses Bean’in maceralarını konu alıyor. Yolculuk boyunca, kendisine kişisel şeytanı Luci ve yerel ormandan saf ve genç bir elf olan Elfo eşlik ediyor.

Call My Agent

Call My Agent
Ocak Ayı Netflix Tablosu

Ülkemizdeki Menajerimi Ara dizisinin esinlendiği asıl dizidir. Paris oyunculuk ajansı ASK, mali yıkımla karşı karşıyadır. Şirketin kurucusu Samuel Kerr, Brezilya’daki tatili sırasında ölünce, yeni yatırımcı arayışına girilir. Ajansın menajerleri bu süreçte yıldız müşterilerini memnun etmek ve şirketlerini ayakta tutabilmek için büyük bir mücadeleye girişir.

Winx Efsanesi: Kader

Winx Efsanesi Kader
Ocak Ayı Netflix Tablosu

Aslında herkesin aşina olduğu bir çizgi dizi erkekler bile oturup izlerdi kendimden ve arkadaşlarımdan biliyorum aslında pekte anlatmaya gerek yok diziyi ama bir konusuna bakalım;Öbür Dünya’da Alfea adlı sihirli bir yatılı okula giden beş perinin yetişkinliğe geçiş yolculuğunu konu alıyor. Perilerin burada aşk, rekabet ve varlıklarını tehdit eden canavarlarla başa çıkarken sihirli güçlerini kontrol etmeyi de öğrenmesi gerekiyor.

Beyaz Kaplan

Beyaz Kaplan

Zengin bir Hint ailenin hırslı şoförü fakirlikten kurtulup girişimci olmak için aklını ve kurnazlığını kullanır. Çok satan bir romandan uyarlandı.

Penguen Bloom

Penguin Bloom

Hayatı mahvolmuş gibi görünen bir kadının ihtiyacı olan umudu ve amacı ailesinin sevgisinde ve iyileşme sürecindeki bir kuşta bulmasının ardından yaşanan yenilenmeye dair müthiş ve gerçek bir öykü.

Gerçek Hazine

Gerçek Hazine

Yaz tatilini Hawaii’nin küçük bir adasında geçiren Brooklynli iki kardeşin kayıp bir hazineyi bulmak için çıktıkları macera, kökenleriyle bağ kurmalarını sağlayacaktır.

The Dig

The Dig

II. Dünya Savaşı yaklaşırken zengin bir dulun, arazisindeki tümülüslerde kazı yapması için amatör bir arkeolog tutmasıyla yaşanan olayları masaya yatırıyor… Filmin oyuncu kadrosunda Mulligan, Fiennes, James ve Flynn’e Ben Chaplin, Ken Stott, Archie Barnes, Monica Dolan gibi isimler eşlik ediyor.

50m2

50 metrekare

Hayatı için kaçarken kendisini bulmaya çalışan Gölge adlı gizemli bir tetikçinin hikayesini anlatıyor. Gölge, kendisine uzun süredir kayıp olan babası gibi davranan Servet’in ihanetinin ardından, kendini aniden yabancı bir mahallede 50 metrekarelik bir terzi dükkanında yaşarken bulur .hayatı için kaçarken kendisini bulmaya çalışan Gölge adlı gizemli bir tetikçinin hikayesini anlatıyor. Gölge, kendisine uzun süredir kayıp olan babası gibi davranan Servet’in ihanetinin ardından, kendini aniden yabancı bir mahallede 50 metrekarelik bir terzi dükkanında yaşarken bulur

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam