reynmen

Inna Ve Reynmen’den Yeni Tekli: Wherever You Go!

Onur Şafak Yücel

Reynmen ve Fahri Türk İnna’dan sürpriz düet. 

Son dönemin popüler ismi Yusuf Aktaş (Reynmen) ve İnna’dan yeni tekli geldi! Ayrıca İkilinin yayınladığı düet sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Son olarak Wherever You Go adlı tekli ilk gününde ikilinin sevenlerini son derece mutlu etti.

Türkiye’yi çok seviyor! 

Tam adı Elena Alexandra Apostoleanu olan Inna, 16 Ekim 1986 tarihinde Romanya’da dünyaya geldi. Ayrıca, Çocukluğundan beri müzikle ilgili olan Inna, 2008 yılında piyasaya çıkardığı “Hot” albümüyle müzik dünyasına adım atmış oldu. 2009’da MTV Romanya Müzik Ödülleri’nden En iyi dans, En iyi çıkış ve En iyi gösteri ödüllerini kazandı. 2009 yılının Ağustos ayında da “Amazing” teklisini yayınladı. Amazing 2009 yılının en çok sevilen şarkılarından biri haline geldi.

2010 yılının başında Play & Win ile düet yaptığı “10 Minutes” parçasını yayınladı. “10 Minutes” bazı listelerin başında yer aldı. 2012 yılında da Brezilyalı şarkıcı Michel Teló’nun şarkısı “Ai Se Eu Te Pego”yu yılın ilk teklisi olarak yayınladı. Inna’nın YouTube’da ‘Amazing’ şarkısı 61.000.000, ‘Hot’ şarkısı 57.000.000, ‘Deja Vu’ ise 60.000.000’dan fazla izlendi. Son olarak, Türkiye’de çektiği klip ile Türkiye’de de hayran sayısını hızla arttıran ünlü şarkıcı müzikal çalışmalarına hızla devam ediyor.

Önce Youtube, Sonra Müzik!

Scorp ve YouTube’da paylaştığı videolar ile tanınan Reynmen, en çok abonesi olan Türk YouTube kanallarından biridir. Reynmen, 2019 yılının Ocak ayında “Derdim Olsun” adlı şarkı ile Türkiye çapında büyük yankı uyandırdı. Daha sonra 2019 yazında “Ela” adlı müzik videosu ile Türkiye’nin en çok izlenen videoları arasına girdi. Reynmen, gerçek adıyla Yusuf Aktaş, 6 Aralık 1995 tarihinde dünyaya geldi. Scorp ve YouTube’da paylaştığı videolar ile tanındı. Ayrıca Sivaslı olan Yusuf Aktaş’ın babası Azerbaycan göçmenidir. Reynmen, popülerliğini Youtube üzerinden kazandı ama asıl tutkusu olan müzikle uğraşmayı tercih etti. Uzun süre gözlerden uzak kalan fenomen İnna ile yaptığı düetle sevenlerini mutlu etti.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam