The Notebook Müzikal Oluyor

Ayşe Aslıhan

The NotebookYeşilçam filmlerine taş çıkartan bir hikayeyi konu alan The Notebook, beyaz perdeden sonra sahnelere taşınıyor.

Nick Cassavetes‘in yönetmenliğini yaptığı ve aşk filmleri arasında kült bir konuma yükselen The Notebook, ağlatmaya yıllar sonra kaldığı yerden devam edecek.

Ryan Gosling ve Rachel McAdams’ın başrollerini paylaştığı yapım, beyaz perdede yakaladığı başarıyı bu sefer de sahnelere taşımak için rotasını Broadway’e çevirdi. NBC’nin geçen seneki başarılı yapımlarından This Is Usın yapımcısı Bekah Brunstetter’ın başında olduğu proje için bir yıldır çalışan Ingrid Michaelson’ın açıklamasıyla ortaya çıkan projede, filmin uyarlandığı kitabın yazarı Nicholas Sparks da yer alacak.

Mean Girls ve Pretty Woman gibi yapımlardan sonra sinema – Broadway arası geçişin son örneklerinden biri olacak The Notebook’un ne zaman sahneleneceği ya da kimler tarafından sahneleneceği şimdilik belirsiz.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam