Simge Pınar

Simge Pınar, Yeni Şarkısını Yayınladı: “Cevap”

Ayşe Aslıhan

Alternatif müzik sahnesinin en önemli isimlerinden Simge Pınar, yeni şarkısı “Cevap”ı Universal Music Türkiye etiketiyle yayımladı.

Simge Pınar’ın yeni şarkısı “Cevap” tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı. Sözleri ve bestesi genç sanatçıya ait olan şarkının prodüktörlüğünü Efe Demiral üstlendi.

“Kendimizden başka her yerde aradığımız cevaplar, aslında içimizde.”

Simge Pınar, yeni şarkısını şu sözlerle açıkladı:

“Cevap, ikinci albümüm “Sevgideğer”den paylaştığım ilk tekli. Kafamdaki müziği tam olarak ortaya koyabildiğimiz, beraber çalıştığım herkesin ruhundan bir parça taşıyan, ikinci albüm yolculuğumda bana katkısının çok olduğuna inandığım şarkım. Yoğun gitarlarla bezeli aranjmanı, bu şarkının anlatmak istediğini bütünüyle yansıtıyor: kendimizden başka her yerde aradığımız cevapların aslında içimizde olduğunu.”

Klibin yönetmeni Ece Naz Kızıltan şunları söylüyor:

“Öncelikle Simge’yle tanıştığım için çok mutluyum. Fikirlerini rahatça anlatıp, hem de bu fikirleri yükseltecek insanları bulmak kolay olmuyor. Tüm ekip arkadaşlarımız canla başla çalışıp bu işin “bizim” işimiz olmasını sağladı. Böyle bir dönemde Ses Tiyatrosu’na girip, koltuklarında oturmak, sahnesine ayak basmak da çok büyülü anlar yaşattı bize. Bu büyünün de klibe yansıdığını düşünüyorum…”

Simge Pınar‘ın “Cevap” isimli teklisinin video klibi hakkında ne düşünüyorsunuz? Biz çok beğendik, yorumlarınızı bekliyoruz!

Bir cevap gibi durdun karşımda
Soracak pek bir şey kalmadı bana
Korkum boyumu çoktan aştı
Yeni yaş yerine boşluğa bastım
Bir cevap gibi durdun karşımda
Söz verdin bozmak için mi
Yerime birini koymak için mi
Söz verdin bozmak içindi
Yeniden doğmak doğmak içindi
Kalbime aşk, yüzüme yaş bırakmaya gelmişti
Omzuma yük, yüzüme yaş bırakmaya gelmişti
Kapalı kapılar boşa değil, duvarlar da
Korumam lazım kendimi olanlardan
Aldım başımı düşüme karşı
Sökülüp dikilip kırılıp yapışıp
Bu kapılar boşa değil duvarlar da
….
Kalbime aşk, yüzüme yaş bırakmaya gelmişti
Omzuma yük, yüzüme yaş bırakmaya gelmişti

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam