KORKU SOKAGI

Korku Sokağı 1. Kısım: 1994’ün Fragmanı Geldi!

Ayşe Aslıhan

Netflix, tüyler ürpertici Korku Sokağı 1. Kısım: 1994’ün resmi fragmanı ve afişini paylaştı. Korku Sokağı 1. Kısım: 1994, 2 Temmuz’da Netflix’te yayına giriyor!

1994 yılında bir grup genç, yaşadıkları kasabaya yüzlerce yıldır musallat olan lanetli olayların birbiriyle olan bağlantısını ve sıradaki kurbanların kendileri olabileceğini keşfediyorlar ve macera, tam bu noktada tüyler ürpertici biçimde başlıyor!

R.L. Stine’ın çok satan korku serisinden uyarlanan KORKU SOKAĞI, fragmanı ile de belli olacağı üzere, oldukça yüksek gerilimli ve başarılı bir üçleme. Üçlemenin ilk filmi olan Korku Sokağı 1. Kısım: 1994, Shadyside’ın uğursuz geçmişine uzanan kâbus dolu bir öyküyü anlatıyor.

Yönetmeninin Leigh Janiak olduğu film, meraklıları tarafından şimdiden Netflix’te izlenecekler listesine eklendi bile! Bu üçleme film serisinin ilk kısmı, 2 Temmuz’da seyirci karşısına çıkıyor. Üçlemelerin sıralaması, tarihleri ve isimleri ise şimdiden belli.

  • Korku Sokağı 1. Kısım: 1994: 2 Temmuz 2021
  • Korku Sokağı 2. Kısım: 1978: 9 Temmuz 2021
  • Korku Sokağı 3. Kısım: 1666: 16 Temmuz 2021

Yürütücü yapımcıların isimleri şöyle; Kori Adelson, Timothy M. Bourne, Leigh Janiak, Yvonne M.Bernard, Joan Waricha ve Jane Stine.

Filmin oyuncu kadrosu ise oldukça dolu! Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger yan yana. Ayrıca Ashley Zukerman, Maya Hawke, Darrell Britt-Gibson, Jordana Spiro ve Jordyn DiNatale de filmde yer alan isimlerden…

Fragmanı ve filmi siz nasıl buldunuz?
Yorumlarda buluşalım!

https://www.youtube.com/watch?v=ejOpuZHsVQQ&t=7s

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam