Ölümlü

Müjdeli Haber: Ölümlü Dünya 2 Geliyor!

Onur Şafak Yücel

Ölümlü Dünya Severlere Müjde: Ölümlü Dünya 2 Geliyor!

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ölümlü Dünya 2 filminin çekim hazırlıklarına başlandı. İlk filmi çok sevilen yapımın devam filmi olup olmayacağı büyük merak konusuydu. Peki, Ölümlü Dünya 2 ne zaman yayınlanacak?

Disney Plus, Ölümlü Dünya hayranlarını mutlu etti

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Disney Plus‘la ikinci film için anlaşma yapan ekip, film hazırlıklarına başladı. 2023 yılının sonbaharında yayınlanacağı açıklanan film Ölümlü Dünya hayranlarını son derece mutlu etti.

Aynı ekiple, devam!

Aynı oyuncularla devam etmek için bir araya gelen ekip çalışmalara hızla başladı. 2018 yılında vizyona giren Ölümlü Dünya izleyicilerden tam not aldı. Kadrosunda  Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım, Mehmet Özgür ve Osman Alkaş bulunan, Ölümlü Dünya’nın konusuysa şöyle;

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oysa gerçek hiç de öyle değildir. Mermer ailesi nesilden nesile kiralık katildir ve her yerde etkin olan dev bir organizasyon için çalışmaktadır. Ancak organizasyonun kimi kurallarının ihmal edilmesiyle birlikte işler karışır ve ailenin kimliği açığa çıkar. Artık aile pılını pırtını toplayıp yola koyulmalı ve peşlerindeki dev örgütü atlatabilmelidir.

Heyecanlı Bekleyiş

Aynı kadronun tekrar toplanacağı konuşulurken, dizinin sevenleri oldukça mutlu. Bu mutlulukla beraber ikinci film merak konusu. Bizde büyük bir heyecanla ikinci filmi beklemeye başladık. Umarız ilk film de yakalanan başarı ikinci filmde de yakalanır ve çok güzel bir film seyrederiz.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam