how to sell

How To Sell Drugs Online (Fast)’in İkinci Sezonu Geliyor!

Suna Simge Çakmak

İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan ve toplamda 6 bölüm olan How To Sell Drugs Online (Fast)‘in ikinci sezonu 21 Temmuz’da yayınlanacak!

Son zamanların en popüler dizi ve film platformu Netflix‘de yayınlanacak dizi How To Sell Drugs Online, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Peki nedir How To Sell Drugs Online (Fast)’in konusu ?

Bir lisede serseri olan Moritz Zimmerman, kız arkadaşı Lisa Novak tarafından atıldı. Lisa’nın yurtdışındaki yıl boyunca ecstasy aldığını ve görünüşe göre lise sporcu Dan Riffert’e gözlerini diktiğini öğrenen Moritz, arkadaşı Lenny Sandler’ın onu geri kazanması için yardım ister. Moritz, Dan’ın bayisi Buba’yı bulur ve Dan’ın Lisa’ya teklif edemeyeceği umuduyla tüm ecstasy stokunu satın alır. Daha sonra Moritz, Lisa’nın partisini, sadece Dan tarafından küçük düşürülmek üzere onu geri kazanmak için çökertir. Buba borçlu ve tam bir coşkuyla dolu Moritz onları çevrimiçi satmayı planlıyor. Lisa’nın ebeveynleri dün gece partiden bir ecstasy hapı bulur ve Lisa ona yardım etmek için Dan ile iletişime geçer. Moritz hala Facebook hesabına erişebildiğinden, Dan’dan mesajlar silmeye başlar (Dan’ın Lisa’yı görmezden geldiği yanılsamasını vermek için) ve bunun yerine yardım etmek için dolaşır. Moritz daha sonra, karanlık ağda ‘MyDrugs’ adı altında ecstasy hapları satmak için kendi ve Lenny’nin oyun pazarı ‘MyTems’i yeniden yapılandırdı. Lenny ilk başta Moritz’in başarısız denemelerinden bıktığı için isteksizdir ancak kazanılır ve emirler gerçekleşmeye başlar. Dan, ecstasy bulundurduğu konusunda polis tarafından sorgulanır. İfşa etmesi veya bir cümle ile karşılaşması istenir.

Bir gençlik dizisi olan How To Sell Drugs Online (Fast)’in oyuncu kadrosu ise şöyle…

  • Maximilian Mundt
  • Anna Lena Klenke
  • Danilo Kamperidis
  • Damian Hardung
  • Luna Baptiste Schaller
  • Leonie Wesselow
  • Bjarne Mädel

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam