behzat ç

Efsane Geri Dönüyor; Behzat Ç.

Aygün Akdağ

Efsane dizi Behzat Ç. ekranlara BluTv ile geri dönüyor, BluTv resmi Twitter sayfası Behzat Ç.’yi bu tweet ile duyurdu.

Hakan Muhafız

Paylaşılan duyuru videosunda Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu‘nun Behzat Ç. kostümünü giydiği görülüyor. Video ile paylaşılan metinde ise bazı karakterlerin tam olarak dönmesi söz konusu olmasa da hikayenin devam edeceği vurgulanıyor. Bu noktada BluTV daha önceki paylaşımına yorum yaparak karakterleri soran izleyicilere de cevap vermiş oluyor. 

Behzat Ç.” konu olarak, aynı adlı başkarakterin hikayesini takip ediyor. 1985’te Polis Akademisi’nden mezun olan ve cinayet bürosunda görev yapan Behzat Ç. yıllar içerisinde aldığı cezalar yüzünden hep başkomiser olarak kalmıştır. Behzat Ç. ve ekibi, Ankara’da yaşanan cinayet olaylarını çözmeye çalışırlar. Dizinin yeni sezonun kaç bölüm süreceği veya ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini koruyor.

Behzat Ç.” 2011’de vizyona giren “Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm” ve 2013 yılında izleyiciyle buluşan “Behzat Ç. Ankara Yanıyor” filmleriyle beyaz perdeye de konuk olmuştu.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam