Once Upon A Time In Hollywood

Once Upon A Time In Hollywood’dan Yeni Görüntüler

Ayşe Aslıhan

Once Upon A Time In HollywoodQuentin Tarantino‘nun yeni filmi Once Upon A Time In Hollywood‘dan yeni görüntüler yayınlandı.

Once Upon A Time In Hollywood, 1969’da Los Angeles’da eski bir western yıldızı Rick Dalton ile onun uzun yıllar dublörlüğünü yapan Cliff Booth‘un hikayesi üzerinden Sharon Marie Tate‘in de aralarında bulunduğu beş kişinin öldürüldüğü Charles Manson katliamının arka planını anlatacak.

Once Upon A Time In Hollywood, gerek konusu gerekse kadrosundaki yıldız isimlerle ilk duyurulduğu günden bu yana 2019’un en çok beklenen filmleri arasında başı çekiyor.

Quentin Tarantino‘nun yazıp yönettiği filmin kadrosunda Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Tim Roth, Dakota Fanning, Damian Lewis ve daha birçok yıldız isim yer alıyor.

Sharon Marie Tate‘in ellinci ölüm yıldönümü olan 9 Ağustos 2019’de ABD’de vizyona girecek olan film, ülkemizde 23 Ağustos tarihinde seyirciyle buluşacak.

Once Upon A Time In Hollywood

Sharon Marie Tate Kimdir? 

1960’larda televizyon rolleri ile başladığı oyunculuk hayatına Hollywood filmlerinde devam etmişti. 1968’de ünlü yönetmen Roman Polanski‘yle evlendi. 8,5 aylık hamileyken Charles Manson‘ın dört müridi tarafından evinde katledildi.

Sharon Marie Tate

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam