2022 Super Bowl Şovu, Yıldızlar Geçidi Oldu!

Ayşe Aslıhan

Bu yılki Los Angeles sunucusuna yakışan ünlülerle dolu Super Bowl performansında herkes vardı! Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar ve Snoop Dogg oradaydı. SoFi Stadyumu’nda Cincinnati Bengals ile Los Angeles Rams karşı karşıya gelirken sahne aldılar.

Gösteri başladığında, SoFi alanı değişti. Los Angeles şehir şebekesi ve bir dizi beyaz bina oradaydı! Snoop Dogg ve Dr. Dre ve Tupac Shakur‘un “California Love” şarkısına geçmeden önce “The Next Episode” şarkılarıyla birlikte Super Bowl Devre Arası Şovu’na başladılar.

50 Cent partiye sürpriz bir görünümle katıldı ve sahte bir parti sahnesinde bir grup kadın dansçıyla “In Da Club“ı baş aşağı olarak söyledi.

eminem

Blige, bina yapılarının en üstündeydi ve tamamen beyaz kıyafetler ve payetler içinde sahneye “Family Affair” ile giriş yaptı. Ayrıca ona, daha sonra “No More Drama” solosunu söylerken ortadan kaybolan ışıltılı yedek dansçılar eşlik etti.

Siyah takım elbiseli, saçı ağarmış, kuşakları “Dre Day” yazan erkeklerle çevrili Lamar, hit parçası “Alright”ı ve “m.A.A.d city”i sahnenin önünde, kutulardan çıkarak söyledi.

Eminem ise sahneye Oscar ödüllü mega hit parçası “Lose Yourself” ile gelerek seyirciyi mutlu etti. Sanatçının, NFL’in uyarılarına rağmen performansı sırasında diz çökmesi ise büyük yankı uyandırdı.

NFL oyuncusu Colin Kaepernick, NFL’de en son 2016’da San Francisco 49ers ile birlikteyken oynadı. Milli Marş sırasında polis vahşetini ve siyahilere uygulanan baskıyı protesto etmek için diz çökmüştü. Sezon boyunca protestosuna devam etmişti. Ancak FL takımları tarafından kara listeye alınan oyuncu bir daha kendine forma bulamadı.

Dre sonunda piyanonun başına oturdu ve üstelik hit parçası “Still Dre”nin ikonik notalarını çaldı. Tüm sanatçılar daha sonra destansı gösteriyi kapatmak için merkez bina yapısının tepesinde bir araya geldi.

İşitme engelli rapçiler Sean Forbes ve Warren de oradaydı. “WaWa” Snipe da Amerikan İşaret Dili yorumlamaları için nihayet hazırdılar. NFL’nin devre arası gösterisinin bir parçası olarak işaret dili performanslarını Super Bowl ile ilk kez performe ettiler.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam