terzi

Çağatay Ulusoy’lu ve Salih Bademci’li Dizi: Terzi

Netflix'in Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'li Terzi dizisinin fragmanı geldi!

Ayşe Aslıhan

Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Netflix Türkiye yapımı ‘Terzi’ dizisinin yeni tanıtım fragmanı yayınlandı. Terzi şimdiden gündeme girdi bile!

Netflix’in Hakan Muhafız ve Kağıttan Hayatlar yapımlarında oynayan Çağatay Ulusoy yine başrolde oluyor. Netflix dizisi Kulüp’te rol alan Salih Bademci de başrolde görev alıyor. Bu ikiliye ek olarak oyuncu kadrosunda Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Ece Sükan, Zeynep Tarhan gibi isimler var. Ayrıca Murat Kılıç, Celile Toyon, Engin Şenkan, Vedat Erincin ve Lila Gürmen de dizide rol alıyor. Terzi’nin yönetmenlik koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Senaryoyu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor.

Terzi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami’nin hikâyesini anlatıyor. Dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa da önemli bir karakter. Babasının bakımını yapmak zorunda kalan Peyami, en büyük sırrını açık ediyor. Ayrıca İstanbul’daki hayatının tam merkezine koymaya mecbur kalıyor. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami’nin ve Mustafa’nın hayatına giriyor.

Terzi, geçmişin derinliklerine gizlenmiş sırları gün yüzüne çıkarıyor. Aşk, aile, dostluk gibi kavramları bir arada tutuyor. Tek bir hikayeyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Her bölümüyle yeni bir sır perdesini aralayan dizide önemli bir hikaye var. Geçmişini hayatının en derinine gömen Peyami ve en yakın arkadaşı Dimitri’nin uzun yıllara dayanan dostluğu bir aşk ile sınav oluyor. Peyami, sil baştan kurduğu yaşamında, dedesinin ölümünden sonra sır gibi sakladığı babası Mustafa’yı görüyor. Onun tüm sorumluluğuyla baş başa kalıyor ve ailesinin köklerine işlemiş sırların peşine düşüyor.

Terzi, 2 Mayıs‘ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te olacak.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam