Dilhan Şeşen’den Renkli Klip: “Sıcaklardandır”

burcinturna

Dilhan Şeşen, amcası İlhan Şeşen’in albümü “Hediyem” için yapılan tribute albümünden “Sıcaklardandır” şarkısını seslendirdi ve Can Özen yönetmenliğinde renkli bir klip çekti.

Şeşen hem genlerinden gelen güzel sesiyle, hem ışıltısıyla, hem de genç enerjisiyle son zamanlarda en ilgi gören isimlerden biri. Şeşen ailesinin göz bebeği Dilhan, sağlam adımlarla ilerlerken sesi ve tarzıyla “Üçüncü Yeniler”e yeni bir soluk oldu. Diğer yandan babası Burhan Şeşen’in sahnelerine de konuk oluyor ve tatlı bir ambiyans yaratıyorlar. Görünen o ki, bu yıl Dilhan Şeşen’i sahnelerde daha sık göreceğiz.

Sıcaklardandır” şarkısının düzenlemesi ise Onur Güney Kumaş ve Alper Vural’a ait. İlhan Şeşen’in güzel yorumundan sonra Dilhan şarkıya yeni bir anlam katarken, yapılan düzenleme şarkıyı günümüze modernize eden başarılı bir kayda sahip. Klip ise muhteşem bir prodüksiyon ve arka planda animasyon çalışmalarıyla zenginleşen bir kurguya sahip. Kurguda Yiğit Akbıyık, animasyon çalışmalarında Emre Toplu, renk ve düzenlemede Emrah Tekin yer alıyor. Visual fx tekniği ile kaydedilen klip, Can Özen’in son zamanlarda yaptığı güzel işlerin yanı sıra bambaşka bir etkiye sahip.

Bugün içimde bir sıkıntı var Sebebi belli anlatamam ki Sen üzülme Havalardandır Bugün içimde bişey oldu Bir tel vardı sanki o koptu Sen üzülme Yasaklardandır Bugün içimde eğlenmiyor çocuklar Bugün içimde söylenmiyor şarkılar Layli lilay lilay Leyli liley liley Loyli liloy liloy Bugün içimde bir sıkıntı var Sebebi belli özledim seni Sen üzülme Uzaklardandır Bugün içimde bişey oldu Bir gül vardı belki o soldu Sen üzülme Sıcaklardandır Bugün içimde eğlenmiyor çocuklar Bugün içimde söylenmiyor şarkılar Layli lilay lilay Leyli liley liley Loyli liloy liloy Bugün içimde bişey oldu Bir tel vardı sanki o koptu Sen üzülme Sıcaklardandır

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam