Yeni Film Geliyor: -Kal!

Onur Şafak Yücel

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Kal fragmanı yayınlandı!

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı -Kal filminin fragmanı yayınlandı. Oldukça iddialı bir kadrosu olan filmin fragmanı büyük merak uyandırdı. Daha önce yarım kalan aşklarda birlikte rol alan ikili büyük beğeni toplamıştı.

Sosyal medyanın yetkisine dayanarak.

Sosyal medyada büyük istek toplayan ikili tekrar bir araya geldi ve Netflix için sete indi. Herkesin büyük bir heyecan duyduğu film çekimleri tamamlandıktan sonra ikilinin sevenlerini büyük heyecan kapladı.

Filmin konusu merak uyandırdı.

Semih kız arkadaşı tarafından terk edilir. Hayatına kaldığı yerden zor olsa da devam etmeye uğraşır fakat geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır. Aşkı anlatan filmde ayrılıklarda yer edinmektedir.

Kadrosu şampiyonlar ligi gibi.

Dilan Çiçek Deniz, Burak Deniz, Ceyda Düvenci, Berrak Tüzünataç, Şükran Ovalı, Ersin Arıcı, Dolunay Soysert ve birçok usta oyuncunun bulunduğu film kadrosuyla dikkat çekiyor ve beğeni topluyor.

11 Kasım’da yayınlanacak

Büyük merakla beklenen yayın tarihi de belli olan film, 11 kasımda sevenleriyle buluşacak. Üstelik filmi Ozan Açıktan yönetiyor. Ozan Açıktan daha önce birçok filmin yönetmenliğini yapmış ve çok beğenilen işlere imza atmıştı. Ancak Annemin Yarası, Yarına Tek Bilet, Silsile ve Aile Arasında gibi iyi filmlere imza atan Ozan Açıktan, bu sefer -Kal ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Biz de büyük heyecanla -Kal filminin çıkmasını bekliyoruz ve şimdiden başarılar diliyoruz.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam