Berkun Oya Yaptı Yapacağını: Cici ve Yeni Fragmanı!

Onur Şafak Yücel

Sevilen yönetmen Berkun Oya’dan yeni film: Cici geliyor!

Bir başkadır ve Azizler ile adından oldukça söz ettiren Berkun Oya, Cici adlı filmle dönüyor. Kadrosunda usta isimlerin yer aldığı film, 21 Eylül’de ilk teaserini yayınlamıştı. Olgun Şimşek’in türkü söylediği teaser oldukça beğeni topladı ve insanlar çokça konuştu. Karşınızda Cici.

Bir başkadır ile çok konuşuldu

Berkun Oya, Bir başkadır adlı dizisiyle gündemi oldukça meşgul etti. Büyük beğeni toplayan yapım, toplumun sorunlarına gerçekçi bir dille yaklaştı ve insanların alışık olmadığı bir tablo çizdi. Özellikle her bölümün Ferdi Özbeğen ile bitmesi insanların yıllar sonra Ferdi Özbeğeni konuşturdu.

Azizler ile çok eleştirildi

Bir başkadır adlı diziden sonra arkasına aldığı rüzgarla Azizleri yaptı Berkun Oya. Kadrosu şampiyonlar ligi gibiydi. Haluk Bilginer, Engin Günaydın, İrem Sak ve daha birçok starı buluşturan filmin üzerinde beklenti çok yüksekti. Ancak Bu beklentinin karşılığını alamadı Oya. Filmi izleyenler sosyal medya üzerinden beğenmediğini, anlamadığını ya da beklediği kalitede olmadığını söyledi.

Cici ile döndü

Tüm bunların üzerine aradan çok uzun süre geçmeden Cici duyurusuyla hayranları heyecanlandırdı Netflix. Ancak İlk teaser çok bir şey anlatmıyordu, yine de insanların sevecekleri bir iş olmasını düşünmesini sağladı.

İkinci Teaser heyecanlandırdı

İkinci teaseri yayınlanan Cici, kadro olarak parıl parıl parlıyor. Okan Yalabık, Fatih Artman, Olgun Şimşek ve Nur Sürer’in başrolünde olduğu film 27 Ekim’de Netflix’te yayında.

Konusu İlgi çekici

Acı bir kayıp yaşayan aile yıllar geçtikten sonra kendi evlerinde tekrar buluşur. Bu buluşma aslında onlara beklemedikleri bir de yüzleşmeye sebep.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam