Bugün Vizyonda: Şeytan Kapanı Geliyor!

Ayşe Aslıhan

Sinema salonlarında bu hafta biri yerli, 7 film vizyona girecek. Ruben Östlund’un Cannes Film Festivalinde Altın Palmiye Ödülü alan filmi “Hüzün Üçgeni” izleyiciyle buluşacak. Peki bugün vizyona girmiş olan Şeytan Kapanı’nın ayrıntılarını bilmek ister misin? Film, şeytan çıkarma uygulamasını gerçekleştirecek olan bir rahibenin kendi geçmişiyle bağlantılı şeytani bir güçle karşı karşıya gelmesini konu alıyor.

Şeytan Kapanı; Intruders, 13 Sins ve hafızalardan silinmeyen korku filmi The Last
Exorcism filminin yönetmeni Daniel Stamm’in imzasını taşıyor. Yönetmen Daniel Stamm, belgesel film yapımcılığına yabancı değil.
Başrollerde Jacqueline Byer, Colin Salmon ve Virginia Madsen’ın yer aldığı film oldukça çarpıcı. Ayrıca Jacqueline Byers, Kanadalı aktris. Yer aldığı CBS kanalı yapımı olan Salvation adlı televizyon dizisiyle tanındı.

Oyuncu kadrosunda ise ayrıca Colin Salmon, Christian Navarro, Nicholas Ralph, Ben Cross var.

Yapım, yılın en çok beklenen korku filmleri arasında yer alıyor.

Şeytan Kapanı’nın konusu ne?

25 yaşındaki rahibe Ann; geçmişte annesine musallat olan ve gençliği boyunca kaçtığı şeytanla yeniden yüzleşmek zorunda kalır! Vatikan tarafından Amerika ve dünyanın farklı ülkelerinde açılan, şeytani güçlerle mücadele eden bir okulda gözlemci olur. Ancak çok kısa zamanda Ann’in diğer tüm öğrencilerden farklı bir güce sahip olduğu ortaya çıkar.
Gerçek olaylardan sinemaya uyarlanan film, 28 Ekim’de Türkçe dublaj ve altyazı seçeneğiyle korku türüne yeni bir soluk kazandıracak!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam