Çığlık 6 Geliyor!

Ceren Çetinoz

Çığlık (Scream) serisinin devam filmi Çığlık 6’ya sayılı günler kaldı.

Wes Craven’in imzasını taşıyan unutulmaz korku serisi Çığlık (Scream) serisinin devam filmi Çığlık 6 Ocak 2022’de vizyona girdi. Geçtiğimiz yıl vizyona giren Çığlık 5’in gişe rekorları kırmıştı. Ardından serinin altıncı filmi izleyiciler tarafından mutlulukla karşılık buldu.

Serinin yeni filminin yönetmen koltuğunda, ilk dört filmi yöneten Wes Craven’ın mirasını yönetmenin ölümünden sonra sürdüren Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett yer alacak. 2022 yılındaki serinin beşinci filminin  senaristlerinden James Vanderbilt ve Guy Busick de son film için geri döndüler.

Hayalet  maskeli bu kez New York sokaklarında, bir önceki cinayetlerinden kurtulan kurbanlarının peşine düşüyor.

Serinin beşinci filminden yıldız oyuncular Friends dizisinin sevilen oyuncularından Courteney Cox var. Ayrıca son dönemde büyük beğeni toplayan Jenna Ortega da var. Meksikalı aktris ve şarkıcı Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown ve Mason Gooding yeni filmde yer aldı. Serinin dördüncü filminden ise Hayden Panettiere de Kirby Reed olarak geri döndü. Seriye yeni dahil olanlar arasında Samara Weaving, Dermot Mulroney gibi isimler yer alıyor.

Serinin olmazsa olmaz isimlerinden Neve Campbell, serinin altıncı filminde da yer almayacak. Campbell kendisine sunulan değerin 25 yıldır bu seriye getirdiği değerle eşit olmadığını belirtti. Ve bu değer için savaşması gerektiğini düşünerek devam filminde yer almayacağını duyurdu.

Çığlık 6 filmi 10 Mart 2023 yılında vizyona girecek. 

Fragman:

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam