Netflix’ten Yeni Yerli Yapım: İyi Adamın 10 Günü

Ceren Çetinoz
Nejat İşler, uzun zamandan sonra izleyicilerle buluşuyor. 

Başrolünde Nejat İşer’in bulunduğu, Netflix platformunda yayınlanacak ” İyi Adamın 10 Günü” filmin yayın tarihi belli oldu.

Mehmet Eroğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Ay Yapım imzalı filmin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor.

Filmin kadrosunda Nur Fettahoğlu, İlayda Alişan, Şenay Gürler, Yurdaer Okur, Barış Falay, İpek Türktan, Rıza Kocaoğlu, Esra Ronabar, Kadir Çermik, Kaan Turgut gibi birçok sevilen isim var.

Filmin Konusu:

Mehmet Eroğlu imzalı romandan uyarlanan film; mafya üyelerinin, sadist katillerin dünyasına adım atan özel dedektif Sadık’ı konu alıyor.

Sadık, kötülüklerle dolu bir dünyada iyi bir adam olmak için çabalamaktadır. Şimdi bu sıra dışı özel dedektif, zorlu bir vakayı çözmelidir. Ve bu süreçte yolunun kesiştiği dört kadınla yardımlaşmalıdır. Çetrefilli bir kayıp vakasına bulaşınca iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır. Artık Sadık iyi bir insan olmanın anlamını sorgulamaya başlar.

İyi Adamın 10 Günü , Üçlemenin ilk filmi olacak.

Netflix’in yeni yerli yapımı bir üçleme olacak. Bu film, serideki ilk yapım. Filmin konusu ile ilgili olarak ise şu ifadelere yer veriliyor:

“İyi bir adam olarak bilinen Sadık, insan kaçakçıları ve katillerin dünyasında adalet arıyor. İyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşıyor.”

Gerilim türünün başarılı yapımlarından biri olacağı düşünülen film, 10 Şubat günü Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmin fragmanı ise şimdi yayında!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam