Türk Dizileri

Türk Yapımı Dizilerin Başarısı

Seslenen Adam

Kültür ve Turizm Bakanlığının’dan alınan bilgiye göre, yeni çağ ile birlikte Dünya’da günlük yaşamın parçası haline gelen Türk menşeili diziler, “küresel başarı hikayesi” olmaya devam ediyor.

Türk Dizileri Arabistan

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği kapsamında Türk menşeili diziler, 22-24 Ocak tarihleri arasında “NATPE-Miami TV ve İçerik Fuarı’nda” 750’yi aşkın global alıcı, 300’e yakın satıcı firma ve yaklaşık 2 bin 500 sektör temsilcilerinin karşısına çıkacak.

Türk Dizileri

Dizilerimiz, özellikle Güney Amerika ülkelerinde en çok izlenen programlar arasında yer alıyor.

İhracatta dünya ikinciliği elde eden yükselen değer Türkiye’nin dizi sektörü, en önemli sektör buluşmalarından “NATPE-Miami TV ve İçerik Fuarı”na taşınması ayrıca anlam kazanıyor.

Bu dizilerin arasında , ülkemizde de fazlasıyla ilgi gören “Diriliş Ertuğrul”, “Payitaht: Abdülhamid”, “Bir Zamanlar Çukurova” ve “Çukur” gibi yapımlar dikkat çekiyor.

54 metrekarelik alanda kurulan stantta uluslararası sektörün beğenisine servis edilecek.

Hedeflenen pazarlar arasında ABD, Kanada, Brezilya, Arjantin, Meksika, Şili, Peru ve Kolombiya gibi ülkelerin katılımcılarıyla ve temsilcileriyle doğrudan temas kurulacak.

 

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam