Snowpiercer

Netflix’ten Sınıf Mücadelesini Anlatan Bir Dizi: Snowpiercer

Ayşe Aslıhan

Netflix‘in yeni bilim-kurgu dizisi Snowpiercer resmi fragmanını paylaştı. Aksiyon dolu yeni dizi, 25 Mayıs Pazartesi ABD ve Çin dışında tüm dünyayla aynı anda gösterime girecek!

10 bölümlük bilim-kurgu dizisi Snowpiercer, ilk iki bölümüyle 25 Mayıs’ta gösterime girecek. Sonraki bölümler haftalık olarak izleyiciyle buluşacak.

Snowpiercer, filmin de yapımcılığını üstlenen CJ Entertainment ile birlikte Tomorrow Studios tarafından yaratıldı. Dizinin yapımcılığını Tomorrow Studios’tan Marty Adelstein ve Becky Clements üstleniyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda James Hawes oturuyor. Hawes aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını da rol alıyor.

Snowpiercar ne anlatıyor?

Dünyanın buzla kaplı çorak bir araziye dönüşmesinden yedi yıl sonrasını anlatan Snowpiercer, dünyanın çevresinde hareket eden 1001 vagonlu bir trende yaşamak zorunda kalan insanları merkezine alıyor!

Latest Bong Joon Ho GIFs | Gfycat

Oscar ödüllü yönetmen Bong Joon Ho (Parazit)‘in aynı isimli filminden uyarlanan Snowpiercer sınıflar arası savaşı, sosyal adaletsizlik ve hayatta kalma politikaları üzerine düşündürüyor.

Oscar ödüllü Jennifer Connelly (Akıl Oyunları) ve Tony ödüllü Daveed Diggs (Hamilton, Black-ish), dizinin baş rollerini paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Alison Wright (The Americans), Mickey Sumner (Frances Ha, Battle of the Sexes), Susan Park (Ghostbusters), Iddo Goldberg (Peaky Blinders, The Zookeeper’s Wife), Katie McGuinness (Dirty Filthy Love), Tony ödüllü ve Grammy adaylığı bulunan Lena Hall (Hedwig ve the Angry Inch), Annalise Basso (Bedtime Stories), Sam Otto (Jellyfish), Roberto Urbina (Narcos), Sheila Vand (Argo) ve Jaylin Fletcher (Saturday Church).

Dizi, 25 Mayıs Pazartesi ABD ve Çin dışında dünyayla aynı anda gösterimde olacak!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam