protector

Netflix “Hakan:Muhafız”ın Fragmanını Yayınladı

gamzeerinc

Eylül ayında yayına girmesi beklenen ancak ilk beş bölümün Netflix tarafından beğenilmemesi üzerine ertelenen, The Protector’ın ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık‘ın yer aldığı Netflix’in Türkiye’deki ilk orijinal dizi.

Netflix “İstanbul’un son muhafızı burada. “Hakan: Muhafız çok yakında sadece Netflix’te” diyerek ilk fragmanı yayınladı.

Merakla beklenen dizinin konusu ise şöyle; sıradan bir genç olan Hakan, kendisine verilen gizli görev olan İstanbul muhafızlığını öğrendikten sonra yaşamı alt üst olur. Kısa süre içinde doğduğu şehrin gizemli güçler tarafından tehdit altında olduğunu öğrenir ve sıradışı bir serüven başlar.  Şu an için toplam 18 bölüm olarak 2 sezon planlanan  dizinin yönetmenliğini Can Evrenol ile birlikte Umut Aral, Gönenç Uyanık, görüntü yönetmenliğini ise Gökhan Tiryaki yapıyor.

Yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada en çok konuşulan konu olan Hakan: Muhafız yayına başladığında neler olacak, neler konuşulacak bakalım!

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam