Esaretin Bedeli Türkiye’de İlk Kez Tiyatro Sahnesinde!

Ayşe Aslıhan

Sinema tarihinin kült filmlerinden biri olan Esaretin Bedeli, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ile şahane bir kadroyla tiyatro sahnelerimize taşınıyor!

Stephen King’in 1982’de yayımlanan Kuşku Mevsimi başlıklı kitabındaki üç öyküden biri olan Esaretin Bedeli, Frank Darabont’un yönetmenliğinde sinemaya uyarlandığında tam 7 dalda Oscar’a aday gösterilmişti.

Kerem Alışık.ANDY, ŞİMDİ, BURADA

Andy Dufresne isimli karakterimizin masum olduğunu iddia etmesine rağmen, karısını ve sevgilisini öldürmesi sonucu Shawshank hapishanesinde iki kez müebbet hapse çarptırılması üzerinden ilerleyen büyük bir hikaye.. Andy ve dostlarının umuda olan inançları sayesinde parmaklıklar ardındaki özgürlüklerini sergiledikleri film, şimdi tiyatro sahnesinde.

BÜYÜK OYUN, BÜYÜK HEYECAN

Türkiye’de ilk kez sahnelenecek olan Esaretin Bedeli için 2017 yılından beri hazırlıklandıklarını belirten Kerem Alışık, “Dünya sinemasının en iyisi olarak gösterilen Esaretin Bedeli’ni tiyatro sahnesine taşıyacak olmanın sorumluluğu ve heyecanı içindeyiz.” dedi.

Yönetmen koltuğunda Şakir Gürzumar, baş rollerde ise Kerem Alışık, Kaan Taşaner ve İşdar Gökseven olmak üzere toplamda 25 kişilik bir kadrosu olan oyunun, Aralık ayında seyirciyle buluşacağı duyuruldu.

 

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam