aras

Aras Bulut İynemli Atatürk’ü Canlandıracak!

Ayşe Aslıhan

Aras Bulut İynemli, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak!

İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü oynayacağı filmin platformu belli oldu. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yaptığı film, Disney’in dijital yayın platformu olan Disney Plus’ta yayınlanacak.

Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak çekilecek olan film için oyuncu kadrosu üzerinde çalışmalar devam ediyor. Filmin çekimlerine ise önümüzdeki Temmuz ayında başlayacaklarını biliyoruz. Mükemmel bir iş çıkacağından ise eminiz!

Aras Bulut Iynemli Dizi GIF by Show Tv

Aras Bulut İynemli kimdir?

Aras Bulut İynemli 25 Ağustos 1990 yılında dünyaya geldi. Ailesi de kendisi gibi sanatçı olan İyneli’nin abisi tiyatrocu, ablası ise ses sanatçısıdır. İstanbul Beşiktaş Anadolu Lisesini tamamladı. Oyuncu daha sonra İTÜ Uçak mühendisliği bölümünden mezun oldu.

İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay Tan‘ın dikkatini çekti. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine gitti. Başarılı da oldu. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterine can verdi.

Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen oldu ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverladı. Yeni şarkılar da yaptı.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminde başrol oynadı.

İynemli, 2013 yılında Çağan Irmak’ın “Tamam mıyız?” filminde, Deniz Celiloğlu ile başrol oynadı. Canlandırdığı engelli İhsan karakteriyle eleştirmenlerden tam not aldı.

2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol aldı.

Maral: En Güzel Hikayem, İçerde gibi yapımlarda rol alan oyuncu 2017 yılından itibaren Çukur adlı dizide Yamaç Koçovalı karakterine hayat verdi.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam