Emir Can İğrek - Akşamcı

Kendi Çizgisini Çekti: Emir Can İğrek’ten “Akşamcı” Klibiyle Yayında!

Ayşe Aslıhan

Müzik dünyasında emin adımlarla yükselmeye devam eden, “kendi çizgisini kendisi çeken” Emir Can İğrek, yine bir gece yarısı müzikseverleri “Akşamcı” isimli Maxi Single ile buluşturdu!

Müzik Kutusu şarkısıyla çıkış yapan, 2017 yılından beri Gönül Davası, Aç Bağrını gibi şarkılarıyla ün yaparken, daha sonra Nalan şarkısıyla müzik listelerinde üst sıralarda gördüğümüz Emir Can İğrek, en son “Sapa” EP’si ile gündeme gelmiş ve yine çok beğenilmişti.

Yaptığı düetler ve yayınladığı teklilerle üretimine hayran bırakan sanatçı İğrek, bu kez de “Akşamcı” ile gönülleri fethetti. Maxi Single olarak yayınladığı çalışmada bir de “Tenha” isimli bir şarkı bulunuyor.

İki şarkı da dün geceden bu yana Spotify üzerinden dinlenme rekorları kırarken, New Music Friday isimli Türkçe yeni müzik listesine kapak olmayı da başarıyor.

Şarkıların sözü ve müziği elbette Emir Can İğrek‘e ait. Aranjesi ise yine Yiğit Avcı’nın! Mix ve mastering’de ise Emre Kaya var.

Düz çizgide yürüyemeyen
Kendi çizgilerini çeker
Evrende bir toz tanesiyim
O toz tanesi güzel içer
Derler bana akşamcı
Mermer kafam, az sancım
Herkes hakkımda savcı
Yargılıyor
Derler bana akşamcı
Mermer kafam az sancım
Gelemem yolunuza
Yok inancım…
Ne şanı ne pulu, parası
Servetim kalemin karası
Tekirdağ İstanbul arası
Kazandığım rakı parası…

Derler bana akşamcı
Mermer kafam az sancım
Gelemem yolunuza
Yok inancım…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam