adams family

Yeni Gişe Lideri: Addams Ailesi 2!

dilruba

Yeni gişe lideri Addams Ailesi 2 oldu!

İkinci hafta sonunu geride bırakan Addams Ailesi 2 (The Addams Family 2), Türkiye gişesinin yeni lideri oldu. 12 Kasım’da vizyona giren filmi yaklaşık 53 bin seyirci izledi.

Filmin Fragmanı ise burada.

Film hikayesi ne?addams ailesi 2

Addams Ailesi 2 yeni filmiyle geri döndü. Morticia ve Gomez’in filmdeki çocukların büyüdüğü ve çocukların aile yemeklerini atladığı zamanları yaşamakta. Ayrıca çifti, çocukların “çığlık atma zamanını” maksimuma çıkardığı durumdan bıkmış buluyoruz. Ve yeniden çocuklar ile bağlantı kurmak isteyen Morticia ve Gomez, tüm aileyi perili karavanlarına sarıyor. Ardından son bir aile tatiline çıkıyorlar. Böylece yeni macera başlamış oluyor!

Bu seyahat onları, Amerika’nın diğer tarafına geçtiklerinde onları yabancı bir çevreye götürüyor. Ayrıca, Amerika’daki maceraları onları kendi gerçekliklerinden uzaklaştırır ve yol boyunca yeni karakterlerle eğlenceli karşılaşmalar yaşıyorlar. İkonik kuzenleri It ve birçok garip yeni karakter onları selamlıyor.

animasyonFilmin seslendirme kadrosunda kimler var?
Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Javon ‘Wanna’ Walton, Wallace Shawn, Snoop Dogg, Bette Midler ve Bill Hader. Orijinal seslendirme kadrosuyla Addams 2 ailesi, 1 Ekim’de Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyona girdi. 12 Kasım’da ise Türkiye de vizyona girdi.

Greg Tiernan ve Conrad Vernon tarafından yönetilen film, orijinal 2019 uzun metrajlı filminin devamı niteliğindedir. Kevin Miserocchi, Jonathan Glickman, Cassidy Lange, Aaron L. Gilbert ve Jason Cloth, ortak yapımcı olan Addams Family 2’nin yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Ayrıca animasyon filminin, Gail Berman, Conrad Vernon, Danielle Sterling ve Alison O’Brien yapımını üstlenen isimler arasında.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam