La Case de Papel

La Casa de Papel 4. Sezon Geliyor

Aygün Akdağ

2 mayıs 2017’den beri milyonlarca insanın izlediği La Casa de Papel 4. sezonu merakla bekleniyordu. 3. sezonda izleyicilere istenileni veremeyen fakat 4. sezonu merakla bekleten dizi La Casa de Papel 4. sezon tarihi belli oldu.

8 aralık 2019 akşam saatlerinde Netflix resmi Türkiye Twitter hesabından kaos devam ediyor başlığı ile dizinin 4. Sezon tarihini açıkladı. İzleyicilerin heyecanla beklediği dizinin yeni sezonu 2020 Nisan ayının ilk haftası sunulacak.

Dizi 3. Sezon ile birçok izleyicisini sevindirememiş ve kötü yorumlarla karşılaşmış olsa da yeni sezonda bu durumu toplayacak gibi duruyor. Geçtiğimiz sezonda beklenileni veremediklerini düşünen izleyici bu sezonda tatmin olacak mı hep beraber göreceğiz.

la case de papel
La Case de Papel

Bilmeyenler için kısaca

Ülkemizde hızlı bir şekilde popüler olan ve kısa sürede herkesin konuştuğu dizi en iyi Netflix dizileri arasında yer alıyor. Bu zekice kurgulanmış soygun dizisinin hikayesi ise gerçek ismi bilinmeyen, Profesör lakaplı birinin büyük soygun hayali ile başlıyor.

Daha sonra Profesör’ün alanındaki en iyileri İspanya Kraliyet Darphanesi‘ni soyma planı için bir araya getirmesiyle uzun bir soygun planı ve süreci başlamış oluyor. Oldukça zeki kurgulanmış planda her an bir sürpriz ve beklenmedik olaylarla karşılaşmanız mümkün.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam