keşfedilmemiş

Türkiye’nin Huzur Bulacağınız Güzellikleri: Koylar

Suna Simge Çakmak

Bademli Koyu, Dikili/ İzmir

Bademli Koyu, İzmir ile Ayvalık arasını kendine yer edinmiş konumdadır. Sessiz,sakin bir kaç günlüğüne kendinizi dinleyebileceğiniz, huzur dolu ,bol oksijenli ,zeytin ağaçlarının sizleri selamladığı,Maldivleri aratmayan gizli cennetlerimizden biridir. Tam olarak huzur adresidir.

Bademli Koyu İzmir

Akvaryum Koyu, Datça/Muğla

Denizin masmavi en berrak hallerinden biri olan bu koyda deniz canlılarını yakinen görebilirsiniz. Suyun eşsiz güzelliklerini yakından görmek istiyorsanız deniz gözlüğünüzü almadan yola çıkmamanızı tavsiye ederim:)

Akvaryum Koyu Muğla

Adrasan Koyu, Kumluca/Antalya

Yeşil ve mavinin birleştiği yerde renklerin muazzam ahengiyle rüzgarın dansına kapılacağınız eşsiz güzellikleriyle size kucaklarını açacak en güzel koylarımızdan biridir. Farklı bir dünyaya bakmak için gözlerinizi kapatın. Kendinizi yüzünüzü okşayan rüzgara bırakın.

Adresan Koyu Antalya

Kabak Koyu, Fethiye/Muğla

Yüksek kayalar,akarsu ve deniz çevresinde, Kelebekler Vadisi’nin ismini yaşatır. Kapan Kelebeklerinin etrafınızda uçuştuğu envaiçeşit bitki ve hayvan türüyle karşılaşabileceğiniz muazzam güzelliklerle kapılarını sizlere açıyor. Kelebekler dünyasında yolculuğa çıkmak için doğru adrestesiniz:)

Kabak Koyu Muğla

Akyarlar Koyu, Bodrum/Muğla

Eşsiz begonvil kokuları ve turkuaz renginin iliklerimize kadar işlediği koylarımızdan biri. En büyük özelliğinin ise suyunun günlük olarak yedi kez yer değiştirdiği bilinen ve suyunun daima berrak kalması. Bu şirin koy gidip görmeye değecek güzellikte:)

Akyarlar Koyu Muğla

Aya Yorgi Koyu, Çeşme/İzmir

Deniz ve sahili tam İzmir’e yakışacak koylardan biri. Birbirinden farklı mekanları olan gündüz denize girip akşam eğlenebileceğiniz bir yer. Her an bir ünlüyle karşılaşabileceğiniz nadir güzelliklerden biri olan bu koyda tatili eğlenceye de dönüştürebilmek pek mümkün.

Aya Yorgi Koyu İzmir

Gideros Koyu, Cide/Kastamonu

Batı Karadeniz’in şahane görüntülerinden birine tanıklık etmek için en ideal koylardan biri. Bir kaç gün kaçıp kafa dinlemek istiyorsanız işte tam olarak olmak istediğiniz yerdesiniz. Doğayla içi içe kalabileceğiniz bu koy kendi tuttuğunuz balıkları yiyebileceğiniz, sessizlik içerisindeki hazinelerimizden biri.

Gideros Koyu Kastamonu

Kilimli Koyu, Ağva/İstanbul

Hafta sonunu güzel değerlendirmek istiyorsanız çadırlarınızı alın gelin. Haftanın stresini burada atıp geri dönmek çok keyifli olacaktır. Doğa içi yürüyüşleri, güzel fotoğraf kareleri yakalamak için bir hafta sonu burada geçirilir:)

Kilimli Koyu İstanbul

Suvla Koyu, Gelibolu/Çanakkale

Ege Denizinin Gelibolu Yarımadası yakınlarında hem tarihi hem doğal güzellikleriyle sizleri karşılar. Denizin, kumun ve güneşin tadını burada çıkarabilirsiniz.

Suvla Koyu Çanakkale

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam