Atiye - 2. sezon

Atiye, Merakla Beklenen 2. Sezon Fragmanını Yayınladı

Aygün Akdağ

Netflix, ikinci sezonu merakla beklenen orijinal yerli yapım dizisi Atiye’nin 2. sezon fragmanını yayınladı.

Baş rollerini Beren Saat ve Mehmet Günsur’un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Hazal Türesan ve Meral Çetinkaya gibi birbirinden değerli isimlerin yer aldığı Atiye’nin 2. sezonu 10 Eylül’de sadece Netflix’te!

2. sezon geliyor, 3. sezonunsa çekimleri başladı bile!

İlk sezonu 2019 yılının Aralık ayında yayınlan Netflix Türkiye’nin ikinci yerli projesi olarak yayına başlayan Atiye dizisinin yeni fragmanı büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz günlerde yayın tarihi açıklanan Atiye ikinci sezonu 10 Eylül’de izleyici ile buluşacak.

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü nedeniyle final sezonunun çekimleri biraz sarkmıştı. Beren Saat, sosyal medya hesabından çekimlerin başladığını şu sözlerle duyurmuştu:

“Yeni Ay’da başladık çekimlere, Atiye’nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye’nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkes adına çok teşekkür ederim. 3. Sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun.”

Fragmanıyla dikkatleri iyiden iyiye üzerine çeken dizinin 2. sezonunun konusu ise şöyle: Tüm gerçekleriyle yüzleşip, kendini kabul etmeyi öğrenen Atiye; istediği her şeyin mümkün olabileceğini ve insanın gücünün sınırsızlığını gördükten sonra, ölen kardeşi Cansu’yu geri istemiştir. Göbeklitepe’deki boyut kapısından geçerek, kardeşinin hayatta olduğu bir olasılığa gider. Ancak bu olasılıkta hiç bir şey, alıştığı ve bildiği gibi değildir. Tanıdığı kimse Atiye’yi tanımamaktadır. Çünkü kardeşinin hala sağ olduğu bu yerde, Atiye ve hatta geldiği kapı olan Göbeklitepe hiç var olmamıştır…

Bakalım yeni sezonda bizleri neler bekliyor? Bekleyip göreceğiz!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam