lucifer

Lucifer Yeni Sezon Tarihi ve Fragmanı Yayınlandı!

Ayşe Aslıhan

Netflix‘in en popüler dizilerinden Lucifer dizisinin 5. sezon fragmanı yayınlandı. Lucifer‘ın yeni sezonu, yakışıklı şeytanın cehennemde sıkışmasıyla başlıyor!

Fox tarafından iptal edilen, ardından Netflix tarafından satın alınan dizi, hem Türkiye’de hem de dünyada sevilen diziler arasında bulunuyor. Dizinin 4. sezonu iki yıl önce yayınlanmıştı ve 5. sezon tarihi de merakla bekleniyordu. Lucifer‘ın resmi sayfasından yapılan paylaşımla 5.sezonun ne zaman yayınlanacağı da belli oldu. Lucifer‘ın 5. sezon fragmanı da izleyici ile buluştu.

Baş rolde Tom Ellis’i izlediğimiz dizide Ellis’e Lauren German ve Kevin Alejandro gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Dizi ilk dört sezonunda çok büyük bir seyirci kitlesi oluşturmayı başardı ve 5. sezonunda da bu kitleyi genişletmeyi hedefliyor.

Bugün itibarıyla fragmanı yayınlanan Lucifer’in 5. sezonunda, Lucifer’ın ailesinden yeni bir üye daha karşımıza çıkıyor. Ayrıca Tom Ellis, hem Lucifer Morningstar hem de onun ikizi Michael olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor!

Dizinin 4. sezonu, Lucifer Morningstar’ın cehenneme dönüşü ile sona ermişti… Bu nedenle beşinci sezon da Morningstar’ın cehennemde sıkışıp kalmasıyla başlıyor ve Morningstar’ın diğer kardeşi Amenadiel, ona önemli bir ziyarette bulunuyor.

Lucifer‘ın 5. sezonu 21 Ağustos’ta Netflix‘te olacak.

Lucifer dizisinin konusu ne?

Cehennemin lordu olan Lucifer Motningstar, cehennemden sıkılarak burayı terk etmeye karar vermiştir. Cehennem lordu Los Angeles’a yerleşerek deli dolu bir hayat sürmeye başlamıştır. Yanında getirdiği şeytanlardan biri olan Maze ile birlikte bir bar işleten Lucifer, bu konuda gittikçe yükselmektedir. Dünyada beklemediği şekilde aşkı bulan Lucifer’ın sevdiği kadın yanında öldürülmüştür. Büyük bir pop yıldızı yaptığı kadının öldürülmesine tanık olan Lucifer artık intikam istemektedir.

Lucifer - Gif (Görüntüler ile) | Melek sanat, Sanat

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam