Netflix

Netflix’te İzlenme Oranı En Çok Olan 6 Yapım

Aygün Akdağ

1997 yılında kurulan Netflix, 2007 yılında internet ortamında yerini buldu. 2010’da ise tamamen büyük bir şirket oldu ve hepimizin hayatlarına girdi! Peki, Netflix’te en çok izlenenler hangi diziler oldu? En çok hangileri sevildi? Hadi gelin, 2010 yılından beri en çok izlenen 6 Netflix yapımına bakalım…

Orange Is The New Black (2013-2019): 105 milyon izlenme

Orange Is the New Black, Jenji Kohan tarafından yaratılan ve ilk olarak 11 Temmuz 2013’te çevrimiçi video dağıtım ağı Netflix’te yayınlanan Amerikan komedi-drama dizisiydi ve tam 105 milyon izlenmeye ulaştı.

Murder Mystery (2019): 73 milyon izlenme

Evliliklerini canlandırmak için tatile çıkmayı planlayan bir çiftin başına gelenleri konu edinen yapımda, New York’da yaşayan bir polis ve karısı, evliliklerinde sönen ateşi yeniden canlandırmak için Avrupa’ya tatile gitmeyi planlar. Çift, adamın işi dolayısıyla sürekli ertelemek zorunda kaldıkları tatile sonunda çıkacak olmanın heyecanı içerisindedir.

Film, baş rollerinin de etkisiyle 73 milyon izlenmeye ulaştı.

Stranger Things: 3. Sezon (2016-): 64 milyon izlenme

80’li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono’yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

Dizi, 64 milyon izlendi.

Triple Frontier (2019): 63 milyon izlenme

Eski Özel Kuvvetler operasyon askeri, Güney Amerika’nın seyrek nüfuslu sınır bölgesinde bir soygun planlamak için bir araya gelir. 5 kişilik bu ekibin hedefi, şiddetiyle tanınan, zengin bir kartelin servetidir. Bu isimsiz kahramanlar prestijli kariyerlerinde ilk defa bu tehlikeli misyonu ülkeleri için değil, kendileri için üstleniyorlardır…,

Film, tam 63 milyon izlenme oranına ulaştı.

The Perfect Date (2019): 48 milyon izlenme

Brooks Rattigan, en popüler kızla çıkmak, en iyi arabayı kullanmak ve en iyi okula gitmek isteyen genç bir adamdır. Ancak hayallerini gerçeğe dönüştürecek kadar parası yoktur. Para kazanmak için önüne çıkan tüm fırsatları değerlendiren Brooks, bir gün genç bir kızı dansa götürmek için para alınca bunu bir işe dönüştürmeye karar verir.

Film, 48 milyon kişi tarafından izlendi.

La Casa de Papel (2017-): 44 milyon izlenme

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler.

Dizi, en çok izlenenler sıralamasında 44 milyon izlenmeyle yerini buldu.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam