netflix aralık belgeseller

Netflix Aralık Orijinal Belgeselleri

gamzeerinc
Yeni Belgeseller Aralık Ayı’nda Netflix’te!

Aralık ayında Netflix orijinal belgeselleri, türü sevenler için birbirinden farklı ve kaliteli yapımı bir araya getiriyor. Dört farklı belgeselin yayınlanacağı yılın son ayında en çok dikkat çekenler ise The Innocent Man ve Springsteen on Broadway. Bu ayın belgesellerini sizin için derledik!

7/12/2018 Remastered: Who Killed Jam Master Jay?

Run DMC’den Jam Master Jay, 2002 yılında Jamaika, Queens kayıt stüdyosunda vurularak öldürüldü. Cinayetin altı tanığı olmasına karşın hiç kimse mahkum edilmedi. Müzik ve yaşadığı topluluk üzerinde büyük iz bırakan Master Jay’in çözülemeyen cinayet dosyası, 16 yıldır ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından kapanması beklenen davayı konu alan belgesel 7 Aralık’ta Netflix’te….

12/12/2018 Out of Many, One

ABD vatandaşlık sınavına hazırlanan, farklı yaşamları ve geçmişleri olan bir grubun kişisel yolculuklarını konu alan belgesel Out Of Many, 12 Aralık’ta yayınlanacak. Kısa belgesel; Amerika Birleşik Devletleri’nin göçmenlere  “Amerikan Rüyası” olarak tanımlanan fırsatları ve verdiği güvenlik sözlerine rağmen, derin politik stratejilerin, sosyo kültürel bölünmeye neden olmasını konu alıyor.

14/12/2018 The Innocent Man/Masum Adam

John Grisham’ın çok satan kitabı “The Innocent Man: Murder and Injustice in a Small Town” isimli kitabından uyarlanan belgesel, altı bölümden oluşan bir belgesel dizi serisi. Prodüktörlüğünü John Grisham’ın üstlendiği belgesel dizide yönetmenliği ise Clay Tweel üstleniyor. 1980’lerde  Oklahoma’da yaşanan sıradışı ve tüyler ürperten iki cinayeti konu alan belgeseldeki gerçek olayların ardından tartışmalar ülkede büyük tartışmalara neden olmuş. Kitabın ardından daha büyük önem kazanan cinayetler, kurban yakınları Ada sakinleri ve davalara karışan bir çok insanın röportajları eşliğinde arşivlerden çıkan video ve belgelerle ivme kazanıyor. 14 Aralık’ta Netflix ekranlarında olacak The Innocent Man, Clay Tweel ve Ross Dinerstein’ın ortak projesi. Dizinin prodüktörlüğünü Maura Anderson ve Shannon Riggs üstlenirken, baş yapımcıları olarak John Grisham, David Gernert, Tweel ve Dinerstein karşımıza çıkıyor.

16/12/2018 Springsteen on Broadway

Bruce Springsteen 20 kez Grammy kazanmış, Oscar ve Tony ödülü kazanan bir müzik dahisi! Springsteen on Broadway sanatçı tarafından yazılan ve sahnelenen bir solo akustik performans. Springsteen’in dünya çapında büyük beğeni toplayan otobiyografisi Born to Run’dan uyarlanan belgesel aynı zamanda sanatçının kişisel hikayelerini de paylaştığı, bu ayın en çok beklenen belgeseli. Springsteen on Broadway sizlere eşsiz bir gece sunuyor. Patti Scialfa da konuk olarak yer aldığı Springsteen on Broadway Netflix eleştirmenleri tarafından bütün yıldızları topladı.

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam