reynmen

Reynmen ve Ufo361’den Kaçamak Düeti

Aygün Akdağ

Son zamanlarda çıkarttığı “Rnbsk” albümü ile büyük çıkış yakalayan Reynmen mahlası ile Yusuf Aktaş, bu kez de Ufuk Bayraktar, nam-ı diğer Ufo361 ile Kaçamak adlı düetini tüm müzik platformlarında yayınladı!

Reynmen

Reynmen’in resmi YouTube hesabından paylaşılan kliple beraber düet, 10 saat içinde trendlerde 1 numaraya girdi.

Ufo361’i Ezhel ile yaptığı düetlerle tanımıştık. Özellikle “wir sind kral” ile… Ufo361‘in ülkemizdeki ikinci düeti Reynmen ile geldi.

İşte o şarkı ve sözleri…

Yaşamak değil ki bu Her yol yokuş, Sorunlar sur gibi büyük burda Kaçamak yaptım bi dur Sen anca kur Kafanda kur Keşke Bende böyle olsam Bilmeden kırılsam Yalnız kaldım hep sanırsam Döndüm kendi enkazıma Şöhret doldu etrafıma Kafamda dolu tonla soru bak Bunun sonu ne olacak Düzeltmem gerek bu işi düzeltmem gerek Çünkü düşersem bi gün etmez kimse merhamet Tüm yanlışlara rağmen hala gülümseyerek Ya barışmam gerek ya savaşmam gerek!
Früher war ich in den Streets Ohne Racks Immer nur das Team dabei Heute fahr ich in nem Benz Und zähle Cash Aber kann mit niemandem teilen Früher Birthdays dicker ohne Torte Dicker heute fahr ich im Porsche Früher wollte mir keiner zuhören nein Heute Rich Rich durch meine Worte Trage Celine Hab keine Zeit für die Fam Ja was bringt mir ne Patek Phillipe Frosted AP Verbrenne ein Stapel vom Money ja Gib mir Benzin Ohne mich wärt ihr immernoch auf Boom bap Future nicht Wu Tang Stay High dicker Crew Chain Ja es war ein Long Way Long Way Ja ich Acker All day All day!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam