kore

La Casa de Papel Kore ile Tekrar Karşımızda!

Aygün Akdağ

Geçtiğimiz aylarda final veren La Casa de Papel 24 Haziran’da tekrardan bizlerle birlikte İspanya’nın tüm servetini alan ekip topu Kore ekibine attı. Bakalım bu ekibi İspanya kadar başarılı olabilecek mi?

Tabii şöyle bir durum var: Kore dizisi daha çok Berlin özelinde bir dizi olacak. İşin içinde Berlin var ise o soygun kötü olamaz!

la casa de papel24 Haziran’da Netflix’te yayımlanacakDizi, oyuncu kadrosunda Park Hae-soo, Jeon Jong-seo, Lee Hyun-woo, Yo Ji-tae, Lee Si-woo ve Kim Ji-hoon’a yer verecek. Kadro, orijinal dizideki Berlin, Tokyo, Rio, Profesör, Ann ve Helsinki karakterlerini canlandıracak.

Netflix Türkiye, YouTube kanalında bir not da paylaştı. Ayrıca tarih duyurusunu da bu notla yaptı.

“Bir suç dünyayı değiştirir. Soyguna yeni ve cesur bir yaklaşım.

Henüz dizi başlamadan, şimdiden bu ekip, ortalığı kasıp kavuracağa benziyor. Bakalım bizleri neler bekliyor. Fragman ve yeni maskeler, oldukça dikkat çekici.

La Casa de Papel Kore Fragmanı ve Konusu!

La Casa de Papel: Kore, bu kez Koreli bir ekibin sınırların kaldırıldığı bir ülkede yaklaşık 4 trilyon wonluk “yüzyılın suçu” olarak tanımlanan soygun girişimini konu alacak. Dizi, Netflix sayfasında “Gizemli Profesör yakında birleşecek Kore’nin yeni basılan paralarını çalmak için Kuzey ve Güney Kore’den bir grup yetenekli hırsızı etrafında toplar.” şeklinde anlatılıyor.

Peki sizce dizi nasıl olacak? Görüşlerinizi bekliyoruz!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam