Dönem Draması Sevenlere İki Yeni Dizi!

Ayşe Aslıhan

20’nci yüzyılın ilk yarısında, faşist yönetimlerin gölgesinde geçen, Avrupa’dan Amerika’ya uzanan dönem hikayeleri…

Yayınlandıkları ülkelerde yüksek reytingleriyle dikkat çektiler. Eleştirmenlerden son derece olumlu yorumlar aldılar. “Hotel Portofino” ve “Atlantic Crossing”, şimdi GAİN’de yayında.

GAİN, güçlü yabancı dizi kataloğuna ses getiren iki yapım daha ekledi.

Dönem dizilerinden biri Benito Mussolini faşizminin yükselişte olduğu 1920’lerde geçiyor. İtalyan Rivierası’nın muhteşem fonunda yaşayan Hotel Portofino, bir kadının zengin seyyahlar için gerçek bir İngiliz oteli kurma hikayesini anlatıyor. Otelin sahibi Bella Ainswort, memnun etmesi zor konukların yanı sıra, avare kocasıyla ve kendisine şantaj yapan faşist politikacılarla da uğraşmak zorunda kalıyor.

Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bu çarpıcı dönem draması tam size göre! Simon & Schuster başta olmak üzere, Avrupa’nın prestijli yayınevleri tarafından kitap olarak da çıktı.

Atlantic Crossing ise izleyiciyi İkinci Dünya Savaşı yıllarına götürüyor. 1940’ta Norveç Nazi Almanyası tarafından işgal ediliyor. Veliaht Prenses Märtha ve çocukları, siyasi mülteciler olarak Beyaz Saray’a gidiyor. Prensesin, Nazi zulmüne ve Avrupa’daki trajediye yönelik bazı detaylar anlatıyor. Bu durum, Washington’ın savaşa girme kararında etkili oluyor. Ancak Märtha ülkesi adına mücadele veriyor. Bir yandan da evliliğini riske atıyor ve çokça düşmanı oluyor…

Tarihin karanlık günlerinde geçen drama dizileri “Hotel Portofino” ve “Atlantic Crossing” 8 Nisan itibarıyla GAİN’de izlenebilir.

GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve tüm Android TV destekleyen televizyonlardan, ayrıca Samsung ve LG App Gallery’den GAİN aratılarak indirme yapabilirsiniz.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam