kaçış

Meraklısına: “Kaçış” İlk Fragmanını Duyurdu!

Ayşe Aslıhan

Dısney+’ın ilk yerli orijinal dizisi ‘kaçış’ın merak uyandıran yeni fragmanını duyurdu!

14 Haziran’da Türkiye’de The Walt Disney Company dijital yayın hayatı başladı. Disney+’ın ilk yerli orijinal dizisi ‘Kaçış’ yayınlanmaya başladığı günden bu yana dikkat çekiyor. Hikayesiyle seyircilerin beğenisini toplamaya da devam ediyor. Aksiyon ve gerilim dolu dizinin yeni fragmanını aldık.

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği dizinin hikayesini Engin Akyürek’in kaleme alıyor. Senaryosunu ise Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney+’ın merakla takip edilen dizisi  oldu. Kaçış’tan yeni resmi fragman yayınlandı. Diziden paylaşılan fragman aksiyon ve gerilim dolu atmosferiyle izleyenlerin hafızasına kazınacak sahnelerin habercisi oldu. Mehmet Türkiye’ye geri dönmek için Hattat bölgesinden kaçmaya çalışıyor. Zeynep’in ona ‘Ben yapamayacağım, gelemem’ sözleri hikayenin gidişatı bakımından yeni bölümlere dair merakı artırıyor.

Sınır ötesine gizlice geçen bir grup gazetecinin baskın sonucu radikal örgütün eline düşüyorlar. Sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri ile izleyenleri derinden etkileyen dizinin oyuncu kadrosu da dolu dolu! Engin Akyürekİrem HelvacıoğluAziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Kaçış, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazeteciyle başlıyor. Bu kişiler, araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidiyorlar ve hikayeyi seyrediyoruz.

 

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam