LP

Birbirinden Farklı Sanatçılar 23 Nisan’ı ve 100. Yılı Kutladı

Suna Simge Çakmak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve TBMM‘nin kuruluşunun 100. yılı, Türkiye’de de, dünyada da, birbirinden farklı yerlerde büyük bir coşkuyla kutlandı. Türkiye’de de konser veren LP ve birçok ünlü isim de bu özel günü kutlamayı ihmal etmediler!

Lost On You, When We’re High, Other People şarkıları ile tanıdığımız ünlü sanatçı LP’nin videoda en baştaydı. Video 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, 100. yıl kutlamaları için yayınlandı.

Kanada’dan IMA, İspanya’dan Los Vivancos, Luz Casal, Cecilia Krull, Monica Molina, piyanist Manolo Carrasco, Jose Antonio, flamenko dansçısı Rafael Amargo ve gayda virtüözü Hevia, İtalya’dan Nina Zilli, İsrail’den Rita, Fransa’dan Chico & The Gypsies, piyanist Richard Clayderman, Belçika asıllı Fransız sanatçı Viktor Lazlo, Portekizli fado sanatçısı Mariza, The Weather Girls, Arjantinli dansçı Julio Bocca, Arjantin’den tango sanatçısı Amelita Baltar, Sırbistan’dan Lena Kovacevic, İngiltere’den The Puppini Sisters ve Hindistanlı koreograf Ashley Lobo, #COVID19 nedeniyle bu özel günü evde kutlayan çocuklar ve Türkiye için dünyanın dört yanından video görüntüleri ile mesajlarını ilettiler.

“Sizlerle ‘Aşkım Bahardı’ şarkısını söylemeyi istiyorum!”

Birbirinden farklı ünlü isimleri Türkiye’deki müzikseverlerle buluşturan Pasion Turca‘nın çocuk bayramı nedeniyle internette bir araya getirdiği sanatçılardan Los Vivancos Kardeşler, flamenko gösterisi ile izleyenleri mest etti.

İspanya’dan Hevia‘nın gayda çaldığı muhteşem videoda The Weather Girls’den Dynelle Rhodes, dünya barışına vurgu yaptı. Pink Martini solisti Storm Large ise en yakın zamanda Türkiye’ye yeniden gelmek istediğini söyledi. “Sizlerle ‘Aşkım Bahardı’ şarkısını söylemeyi istiyorum” dedi.

Dünyaca ünlü piyanist Manolo Carrasco, İspanya’dan bizlere “Memleketim” şarkısını çaldı…

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam