Merakla Beklenen İlk Teaser Geldi: Bergen!

Ayşe Aslıhan

Farah Zeynep Abdullah‘ın Bergen karakterine hayat verdiği filmden, ilk tanıtım videosu sonunda geldi!

Yayımlanan tanıtımda; Bergen’in kaybettiği gözü ve kollarındaki morluklar dikkati çekti. 

Yönetmen koltuğunda Caner Alper ve Mehmet Binay‘ın oturuyor. Yapımcılığını Mine Şengöz‘ün üstlendiği, senaryosunu ise Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un kaleme aldığı Bergen filmi, 14 Ekim’de sete çıkmıştı.

“Acıların Kadını” olarak bilinen ve oldukça zor bir hayat yaşayan Bergen’i, Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Başrolde ona eşlik eden isim ise Erdal Beşikçioğlu olacak!

erdal beşikçioğlu

Eşi tarafından önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen şarkıcı Bergen‘in hayatına dair çekilen filmden, ilk tanıtım ise bugün geldi. Yayımlanan tanıtımda; Bergen’in sahneye hazırlandığı anlara yer verilirken, kaybettiği gözü dikkat çekiyor.

Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ı nerelerde gördük?

Farah Zeynep Abdullah, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizi için teklif aldı. İngiltere’deki okuluna dönmesine üç gün kala, deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve “Aylin” rolünü kaptı! Bu dizide özellikle dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin’i canlandırdı.

Daha sonra Yılmaz Erdoğan‘ın filmi Kelebeğin Rüyası’nda oynadı. Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaştı.

2014 senesinde Star TV’de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynadı. Ardından 14 Şubat 2014’te Kerem Deren‘in yönetmenliğini üstlendiği Bi Küçük Eylül Meselesi filminde Engin Akyürek ile başrolü paylaştı.

Çağan Irmak’ın yönettiği, 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Ayperi karakterinin gençliğini canlandırdı. Ayrıca oyuncu, Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azra’ya ses oldu.

Yer aldığı son proje ise milyonları ekrana kitleyen Masumlar Apartmanı isimli dizi olmuştu.

Bizce Farah Zeynep Abdullah, rolünü çok iyi üstleniyor! Siz Bergen filminin teaser’ı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam