gonca vuslateri

Gonca Vuslateri, Bir Tekli Yayınladı!

Ayşe Aslıhan

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri ilk single çalışmasıyla söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait  “Hep Bi’ Şey Eksik” ile dinleyicisiyle buluştu.

Gonca Vuslateri, oyunculuktan sonra şarkıcılıkta da emin adımlarla ilerlemeye karar verdi. Şarkı, Minik Serçe Sezen Aksu tarafından hediye edildi. Redd Grubu’nun kurucusu ve solisti Doğan Duru’nun düzenlenmesini yaptığı “Hep bi’ şey eksik” ile Vuslateri, herkese yeni bir hikaye anlatacak. Gonca Vuslateri, 2017 yılında “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” albümünde de yer almıştı. Sanatçı Tuna Kiremitçi ile “Sana Dair” şarkısında düet yapmış, müzik otoritelerinden oldukça güzel yorumlar da almıştı.

Oyuncunun ilk single’ında, gitarlarda Doğan Duru ve Levent Özer, bas gitarda Okan Kaya, davulda Berke Özgümüş, kemanda Özge Metin eşlik ederken, Arzu Alsan mix, Aykut Gürel ise Mastering yaptılar.

Birçok yapımda izleyip hayran olduğumuz oyuncu Gonca Vuslateri, şarkıyla ilgili şunları söyledi:

“İlk single çalışmam olan “Hep bi’şey eksik” gerçek hayatı şairene bir şekilde anlatıyor. İlk olarak 2019’da yaptığımız kaydı, Hayyam Stüdyolarında son haline getirdik. Ayrıca bu şarkı yakın dostum Doğan Duru ile ilk müzikal ürünümüz olacak. Çok heyecanlıyım!”

Hep bi’ Şey eksik, hep bir şeyler eksik
Hiçbir şey bilmemek kendi hakkında
Bir tek aşk var ölümden ziyade
Palavra irade mirade…
Aşk benimleyken bana gerek yoktu
Yeryüzünden gökyüzünde de çoktu
Son zamanlarda uğramaz oldu
Uydurdum yeni bir hikaye..
.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam