kulüp

Kulüp 2. Sezon Geliyor: Fragman Yayında!

Ayşe Aslıhan

Sonunda yeni sezon fragmanı yayınlandı… Kulüp dizisinin ilk sezonun ikinci kısmı 6 Ocak’ta izleyici karşısına çıkacak!

Kulüp dizisi son günlerde özellikle Türkiye’nin dizi – film gündemlerinden biri oldu. Netflix Orijinal yapımı olan dizinin 2. kısmı geliyor!

Yayınlanan fragman izleyicilerin heyecanına heyecan kattı. Fragmanda Raşel ve İsmet arasında da suların durulmadığı belli oluyor. Mathilda Raşel’e, “Yapma Raşel, bu İsmet sahip çıkmayacak sana!” diyor. Sadece bununla kalmıyor! Raşel “çıkacak” diye ısrar ediyor.

KULÜP DİZİSİ 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Öncelikle Kulüp dizisinin ilk sezonun ikinci kısmı 6 Ocak’ta izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yayınlanan fragmanında Orhan Selim’e, ‘Yarın biraz daha ölçülü bir şov yapalım.” diyor. “Daha normal bir kostüm giyersin bu seferlik işte.”

Bizi bu sezonda da neler beklediğini sabırsızlıkla merak ediyoruz…

KULÜP DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kulüp’ün ilk sezonunun resmi özeti şöyle; Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde yer alıyor. Matilda’nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaber yaşıyor. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel’i Pera’nın belalısı olan Fıstık İsmet’ten uzak tutmaya çalışıyor. Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim’in egoları ile de mücadele ediyor. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva yapıyor.

Kulüp dizisinin oyuncu kadrosu oldukça başarılı… Gökçe Bahadır ve Salih Bademci’nin yanı sıra Barış Arduç, Fırat Tanış, Metin Akdülger, Asude Kalebek gibi isimler var. Dizinin yönetmenliğinde iki isim var. Masum dizisine de imza atan Seren Yüce ile İstanbullu Gelin yapımlarda imzası bulunan Zeynep Günay Tan o koltukta oturuyor!

Kulüp, ikinci kısım bölümleriyle 6 Ocak’ta Netflix’te!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam