berlin

Netflix Duyurdu: LCDP Berlin Karakteri Dizi Oluyor!

Ayşe Aslıhan
La Casa de Papel’in son bölümleri 3 Aralık’ta yayınlanacakken bugün sürpriz bir duyuru geldi. Dizinin ana karakterlerinden birine odaklanan Berlin dizisi geliyor!

Netflix’in 2017 yılında yayınladığı ve dünyanın gündem dizilerinden birisi haline gelen La Casa de Papel, ne yazık ki sona yaklaşıyor. 5 sezon ve toplamda 41 bölüm süren dizi bitiyor. 2018’de dizi, Netflix’te en çok izlenen İngilizce dışı dizi olmuştu. 3 Aralık günü yayına girecek son 5 bölümüyle birlikte izleyicisine veda edecek. Fakat Berlin geri dönecek!

LCDP bitiyor, Berlin başlıyor!

Fakat La Casa de Papel’in vedasına iki gün kaldı. Bugün hayranlarını sevindirecek sürpriz bir haber geldi.

Netflix, La Casa de Papel evrenini genişletmeye karar verdi! Öncelikle yeni dizisi için de çalışmaları başlattı. Bu yeni dizinin, isminden de anlaşılabileceği üzere La Casa de Papel’in popüler karakteri Berlin’e odaklanacağını açıkladılar.

Dünyanın La Casa de Papel ile tanıdığı Pedro Alonso, bu diziye kadar birçok başarılı dizide yer aldı. La Casa de Papel dizisinde hayat verdiği Berlin karakteri ile kısa sürede dünyaca tanınan bir oyuncu haline geldi.

Berlin

Netflix tarafından yayınlanan son bilgiyse özellikle dizinin 2023 yılı içinde yayına girmesi oldu. Fakat dizi hakkında verilen bilgiler şu anlık yalnızca bunlarla sınırlı kaldı. Karakter, ekibin iki numaralı lideriydi. La Casa de Papel’in sonunda, İspanya Bankası soygununu The Professor ve Palermo ile planlıyordu. Gerçekleştirmeye çalışıyordu.

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam