Fragmanı Yayında: Tamirhane Geliyor!

Onur Şafak Yücel

Nejat İşler ve Rıza Kocaoğlundan yeni film!

Ekranların sevilen yüzlerinden Nejat İşler ve karakter oyunculuğunda çığır açmış Rıza Kocaoğlu yeni filmde başroldeler. Uzun süredir sinema ekranlarında olmayı tercih etmeyen Nejat İşler, beyaz perdeye Tamirhane filmiyle dönüyor. Yönetmenliğini Erkan Kolçak Köstendil’in yaptığı tamirhane filmi oldukça ilgi çekici.

Fragman yayında!

Yayınlanan fragmanla sosyal medyada çokça konuşulmaya başlandı Tamirhane. Ancak Kısa sürede adından söz ettiren film Nejat İşleri görmeye alışkın olmadığımız bir karakterle çıkardı karşımıza. Kadrosunda çok sayıda usta ismi barındıran film konusuyla da herkesin ilgisini çekmiş durumda.

Yılmaz ve Müjdat, yetiştirme yurdunda büyüyen iki arkadaş. Onlara, tıpkı kendileri gibi yetiştirme yurdunda büyüyen manevi babaları Erkan ve Bülent’ten bir miras kalır. Bir gün yaşlı bir adamın arabasını iki sokak öteye bırakmak için yola çıkar Yılmaz ve Müjdat. Onları arabaya düz kontak yaparken gören ihtiyarın kalp krizi olayları bambaşka bir noktaya taşır. Cesedi ne yapacaklarını bilemeyen ikili, sonunda cesedi yakıt tankına koymaya karar verir Rutin hayatlarına geri dönüp, araba boyamaya devam ederler. Cesedin bulunduğu tanktan alınan tinerle boyanan arabaların daha iyi gözüktüğünü fark ederler.

Kadro Şampiyonlar Ligi!

Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil filmin başrolünde. Onlara, Bülent Şakrak, Merve Dizdar ve Engin Hepileri eşlik ediyor. Ve bir de Erkan Can…

11 Kasım’da sinemalarda!

11 Kasım’da vizyona girecek olan Tamirhane, oldukça iddialı. Ayrıca Erkan Kolçak Köstendil’in de ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi yaşadığı film, izleyiciye keyifli anlar yaşatacağa benziyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam