yılbaşı ağacı

Değişiklik İyidir: Farklı Yılbaşı Ağacı Önerileri!

Ayşe Aslıhan

Her sene yılbaşı ağacı süsleyenler online mı? Eğer bu sene süsleyemeyecekseniz veya değişiklik yapmak istiyorsanız; sizler için birbirinden farklı seçenekler hazırladık! Yılbaşı ağacı ile ilgili tüm ilgi çekici aktiviteler, şimdi, burada. 

1- Duvar Üzerine 2 Boyutlu Yılbaşı Ağacı

3 Boyutlu yılbaşı ağaçlarından veya yer kaplayan ağaçlardan bıkmış olabilirsiniz. O zaman bu ağaç tam size göre! Küçük süsleri veya süslü şeritleri duvarınıza dilediğiniz ağaç formunda yapıştırabilirsiniz. Ağacınızın içerisine resimler veya farklı süsler ekleyebilirsiniz.

yılbaşı

2- Saksı İçerisinde Kuru Yılbaşı Ağacı

Dekoratif bir saksınızın içerisine bir kalın dallı kuru bitki alın. Veya evinizde varsa değerlendirin. Yılbaşı için hazırladığınız köşenize bu bitkiyi koyun. Kuru dalların üzerine çeşitli süs ve ışıklar asarak onu atmosfere uygun yapabilirsiniz!

Yılbaşı

3- Minyatür Yılbaşı Ağaçları

Tek büyük bir ağaç yerine birçok soyut ve minyatür yılbaşı ağaçlarıyla tam anlamıyla bir yılbaşı köşesi yapabilirsiniz. Şeffaf konik şekilli süsler alabilir veya asetat kağıdıyla kendiniz yapabilirsiniz. Bu süslerin üzerini dilediğiniz gibi boyayabilir ve farklı boyutlarda köşenizi süsleyebilirsiniz.

yılbaşı

4- Kraft Kağıdından Yılbaşı Ağacı

Gerçekten şık görünen bu ağacı yapmak oldukça kolay. Tavandan sarkıttığınız bir ip üzerine önce kıvırdığınız daha sonra da şeritler halinde kestiğiniz Kraft kağıtlarını tutturun. Bu kadar! Tavana asılı olduğu için bu ağaç aynı zamanda rüzgarda sallanıp oldukça hoş seslere de sebep olacaktır.

farklı

5- Raflı Yılbaşı Ağacı

Yılbaşı ağaçları sadece dekoratif olmalı diye bir kural yok değil mi? Boyutları uzundan kısaya doğru giden ahşap rafların kenarlarına delik açın. Daha sonra deliklerden ip geçirerek üçgen bir formda tavana asın. Rafların üzerine yeşil elemanlar ve yılbaşı süsleri koyduğunuzda işlevsel yılbaşı ağacınız hazır! Böylelikle onu yılbaşından sonra da kullanabilirsiniz.

farklı

 

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam