yeni yıl mesajları

En Komik, En Farklı ve Eğlenceli Yeni Yıl Mesajları!

dilruba

Aklımızda her yıl aynı soru yer alır… “Kime ne yazsam? Hangi mesajı, kime göndermeliyim?” Bizce kalbinizden geçeni yazmalısınız… Ancak kalbimdekini nasıl dile getireceğini bilmeyenler için bazı önerilerimiz var! En iyi, en komik, en farklı ve eğlenceli Yeni Yıl Mesajları ile arkadaşlarınıza yeni ve mutlu bir yıl dileyin.

 “2021’ye elveda, 2022’e merhaba hoş geldin yeni yıl, boşa gittin geçen yıl!” mı demek istersiniz?

“2021 yılında içilen kahvelerin hatırı dolmuştur. 2022 için duyrulur!” mu?

“Yeni Yılda umutlarınız gerçek olsun ve mutluluğunuz sonsuz olsun! Mutlu Yıllar…” mı? Gelin, her bir seçeneğe birlikte göz atalım!

Aralık ayı, her yıl heyecanlı.

aralıkYılbaşı kutlamaları, Aralık ayı girer girmez başlar. Mesajları, mail imzalarını, sosyal medya hesaplarını süsler. Çünkü, heyecan ile başlanmayan her yıl, yeni sayılmaz algısı ile başlayan Aralık ayı başka bir heyecanla devam eder.

En güzel dilekleri iletmek için ise Yılbaşı gecesi hazır oluruz. Twitter, Facebook ve SMS ile yılbaşı tebrikleri gönderilir. Bu tebrikler arkadaşa, anneye, babaya, sevgiliye hatta evrene bile olabilir.

Sevdiklerinizi, kendinizi mutlu etmenin ve onlara sağlıklı bir yeni yıl dilemenin en güzel yolu 2022’de de yeni yıl mesajları olacaktır. Sonuçta, pandemi koşulları ile kalabalık kutlamaların azaldığı bu dönemde özellikle daha da artan bir mesajlaşma trafiği ile karşı karşıya olacağız!

Sağlık, mutluluk ve başarı dolu yeni yıl mesajları ile 2022’de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Onlara ‘Mutlu Yıllar’ dileyebilirsiniz. Bu özel güne daha da anlam katmak için 2022 Yeni Yıl mesajı arayalar için en iyi mesaj seçkisini yaptık!

İşte birbirinden farklı 2022 mesajları!

*Görüyorum. Bu yıl yaşamında büyük değişikler olacak. Bol bol gezecek, okuyacak, film izleyecek, kendine vakit ayıracaksın. Not: Gönderen patronun, kovuldun!

*Yaşamın olduğu yerde umut da vardır. Bu yeni yılda tüm umutlar ve başarılar yolunuza çıksın. İyi yıllar.

*Sevgilinle öpüş mutlu olsun, bira iç köpüklü olsun. Gece Taksim’e git kızlar senin olsun, gece gündüz öğlen ders çalış karnenin hepsi 5 olsun. Sevgiline pırlanta al şok olsun! Laf olsun torba dolsun, 2022 yılın kutlu olsun…

*Telefon hatları sıkışmadan ve internete çökmeden önce sana mutlu yıllar dilemek istedim. Yeni yılın kutlu olsun!

Mutlu bir yıl dilemek bu kadar kolay. Ya gerçek yapabilmek?

*Yeni Yılınız Kutlu Olsun, hatalarımız daha az olsun.

*Hepinize her şeyi unutturacak çok mutlu bir yıl dilerim. Kötülük, başarı tüm başarısızlıkları yok edecek, güzellikler hayatınızı dolduracak.

*Hayaller olmadan büyük şeyler başarılamaz. 2022’de tüm hayalleriniz gerçek olsun.

*Koronayı şutla, yeni yılı kutla. Hoş geldin 2022!

noel baba*Noel babayı şutlarım, yeni yılını kutlarım.

*2021 yılında kutup ayılarıyla olan münasebetimi 2022 yılında sona erdirmeyi umut ediyorum.

*Ot gibi geçen bir yılın daha sonuna geldik. Bu yılın böyle geçmesinde emeği geçen herkesin Allah’tan cezasını dilerim. Çok amin!

*Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!

*2022 yılının insanımıza, ülkemize, dünyaya ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, barış ve mutluluk getirmesini diler, tüm sevdiklerime selam ve sevgilerimi sunarım.

*Beyaz kar ne olursa olsun geçmişin hatalarını örter… Bize yeni bir gelecek, yeni bir başlangıç ​​verir… Yeni yılın insanlığa ve ülkemize barış ve mutluluk getirmesi ümidiyle yeni yılınızı kutlarım. Kalbinin istediği ne olursa olsun!

*Kazanç, neşe, sevgi ve başarı dolu bir yıl dileriz.

mutlu yıllar

*Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

*2022 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam