Cihan

Cihan Mürtezaoğlu’dan Yaz Sonu Şarkısı: Bilmeden Güzel

Ayşe Aslıhan

Geçtiğimiz yıl Hafif Masal albümünde dinleyicisine çok sevdiren başarılı sanatçı Cihan Mürtezaoğlu, yepyeni bir şarkıyla gündemde. “Bilmeden Güzel” tüm dijital müzik platformlarında yayında!

“Bilmeden Güzel” isimli yeni şarkısını yayınlayan Cihan Mürtezaoğlu, tekno esintilerle harmanladığı çalışmasında inanılmaz bir duyum keyfi yaşatıyor. Sanatçı, şarkıyı şöyle açıklıyor: “Bilmeden Güzel, vakti zamanında okuduklarım arasından süzülerek yazdığım bir şarkı. Biraz dans, bir tık renk, biraz da kelime. Tadı yaz sonu, ya da son yaz.”

Cihan Mürtezaoğlu’nun yepyeni şarkısı “Bilmeden Güzel” yayında!

Şarkının sözleri ise şöyle;

Bir boşluktan düştüm ben aşağı
Vardım baktım tattım da batağı
Kimse bilmez varlık mı cefa mı
Dursam bitmez boşluk imtihanı

Gelmiş bulundum renkli hülyaya
Dalında mahcup çiçek açmaya
Olsun varsın bilinmesin yaşam
Bilen bilmeyene salsın kelam

Vardığım da yer, varmasam da yer
Varmışsam eğer varlığa değer
Benler beni unutup, varlığına koyulup
Yaşamasını bilmeden güzel

Vardığım da yer, varmasam da yer
Varmışsam eğer varlığa değer
Benler beni unutup, varlığına koyulup
Yaşamasını bilmeden güzel

Cihan Mürtezaoğlu kimdir?

cihan mürtezaoğlu gif ile ilgili görsel sonucu

Müzisyen, besteci, söz yazarı, aranjör ve yorumcu Cihan Mürtezaoğlu, İstanbul’da doğdu. Ayrıca Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünü tam bursla kazandı. Özellikle şimdiye kadar Anima, Gevende, Yasemin Mori, Ceylan Ertem, Pinhani, Mabel Matiz, hem de Burcu Tatlıses gibi isimlerle aranjör, gitarist, besteci ve prodüktör olarak çalıştı. Künt ve Sen Yağmur Dök projelerine imza attı. Daha sonra üretken kişiliğinin yanına yorumculuğunu ekleyerek kendi şarkılarını ve albümlerini piyasaya sürmeye başladı. Müziğin mutfağından ayrıldığı andan beri severek dinlediğimiz Mürtezaoğlu, pek çok şarkısıyla listelerimizde var olmaya devam ediyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam