Cihan Mürtezaoğlu

Cihan Mürtezaoğlu’dan Yeni Tekli: Belli Olmaz

Ayşe Aslıhan

Sevilen sanatçı Cihan Mürtezaoğlu 5 şarkılık EP çalışmasına da adını verecek ve içinde yer alacak yeni şarkısı ‘‘Belli Olmaz’‘ ile müzik listelerimize giriyor!

Müzik dünyasının bilinen ve birbirinden güzel şarkılarıyla çok sevilen sanatçısı Cihan Mürtezaoğlu, yayınlaması için gün saydığımız EP çalışmasından hemen önce, içinde bulunan ve hatta EP’ye ismini veren “Belli Olmaz” isimli yeni şarkısını tekli olarak yayınladı. Mürtezaoğlu, şarkı için yaptığı sosyal medya paylaşımının ilkine ise şu notu düştü; “Tüm ön kabullerin prangasından gına gelir, boş gelir.”

Şarkı, her dönem yaşadığımız hengameye gönderme yapıyor: “İnsanın derdi dışından belli olmaz.”

Şarkının sözü, müziği ve düzenlemesi sanatçının kendisine ait. Hatta öyle ki, ilk kez bir hikayeyi klipleştirdiklerinden söz eden Mürtezaoğlu, klibin yönetmen koltuğunda da oturuyor! Şarkının mix mastering işlemleri ise Dinçer Demirci’ye ait. Klipte ve parçada emeği geçen herkese teşekkür eden Mürtezaoğlu, heyecanını gizlemiyor.

DokuzSekiz Müzik etiketiyle yayınlanan Cihan Mürtezaoğlu – Belli Olmaz‘ı tüm dijital müzik platformlarında bulabilirsiniz.

Cihan Mürtezaoğlu kimdir?

cihan mürtezaoğlu gif ile ilgili görsel sonucu

Müzisyen, besteci, söz yazarı, aranjör ve yorumcu Cihan Mürtezaoğlu, İstanbul’da doğdu. Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünü tam bursla kazandı. Şimdiye kadar Anima, Gevende, Yasemin Mori, Ceylan Ertem, Pinhani, Mabel Matiz ve Burcu Tatlıses gibi isimlerle aranjör, gitarist, besteci ve prodüktör olarak çalıştı. Künt ve Sen Yağmur Dök projelerine imza attı. Daha sonra üretken kişiliğinin yanına yorumculuğunu ekleyerek kendi şarkılarını ve albümlerini piyasaya sürmeye başladı. Müziğin mutfağından ayrıldığı andan beri severek dinlediğimiz Mürtezaoğlu, pek çok şarkısıyla listelerimizde var olmaya devam ediyor.

Yorum Yaz

Diğer Yazılar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz. karmaturkiye.com'u kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.

Tamam